Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΣτην ανακρίτρια ο προπονητής που κατηγορείται για το βιασμό ιστιοπλόου όταν ήταν...

Στην ανακρίτρια ο προπονητής που κατηγορείται για το βιασμό ιστιοπλόου όταν ήταν 11 ετών

Κατευθείαν στα δικαστήρια, μετά το ταξίδι από τη Σάμο όπου συνελήφθη χθες, οδηγείται ο 38χρονος προπονητής ο οποίος κατηγορείται για το βιασμό αθλήτριας της ιστιοπλοϊας όταν εκείνη ήταν 11 χρονών.

Ο προπονητής συνελήφθη αιφνιδιαστικά, μετά από αστραπιαίες κινήσεις της Δικαιοσύνης, η οποία κινήθηκε με ταχύτητα μετά την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου, η οποία έχοντας επικοινωνήσει με την 21 ετών σήμερα κοπέλα κατέθεσε το όνομά της στον εισαγγελέα.

Ο άνδρας συνελήφθη χθες στη Σάμο κατόπιν εκτέλεσης εντάλματος σύλληψης, που εξέδωσε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας σε βάρος του μετά τις καταθέσεις στον εισαγγελέα του θύματος που σήμερα είναι 21 ετών και των γονιών της και σήμερα θα ζητήσει ως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία του.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για βαρύτατες κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα που αφορούν στις πράξεις του βιασμού κατ’ εξακολούθηση, της αποπλάνησης ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση και της κατάχρησης σε ασέλγεια.
Η καταγγελία

Υπενθυμίζεται, ότι αρχικά το σοκαριστικό περιστατικό του βιασμού της ανήλικης κατήγγειλε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Νίκο Στεφανάτο η Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου, στη διάρκεια της κατάθεσης της στο πλαίσιο της αυτεπάγγελτης έρευνας που διενεργείται μετά από τις δημόσιες αναφορές της για σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη από παράγοντα της Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας. Η Ολυμπιονίκης κατονόμασε την 21χρονη σήμερα αθλήτρια στον εισαγγελικό λειτουργό, κατόπιν συνεννόησης που είχε μαζί της.

Κατόπιν αυτού, ο εισαγγελέας κλήτευσε προς κατάθεση την αθλήτρια και τους γονείς της, οι οποίοι κατέθεσαν ενώπιον του εισαγγελέα κάτω από άκρα μυστικότητα λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης και για την προστασία του θύματος.

Της σύλληψης του προπονητή προηγήθηκαν οι δημόσιες σοκαριστικές δηλώσεις του στις οποίες ο 38χρονος σήμερα δράστης ομολογεί κυνικά ότι δεν τίθεται θέμα βιασμού καθώς “είχε σχέση” με το 11χρονο κορίτσι, το οποίο, όπως είπε, ήθελε να παντρευτεί καθώς δεν “υπήρχε άλλη γυναίκα” για αυτόν.

Πηγή:Capital.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα