Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΣτα χέρια της ΕΛ.ΑΣ συμμορία που «άδειαζε» σούπερ μάρκετ

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ συμμορία που «άδειαζε» σούπερ μάρκετ

Στα χέρια της ΕΛΑΣ βρίσκεται συμμορία τεσσάρων ατόμων. Οι συλληφθέντες «άδειαζαν» τα ράφια καταστημάτων σε Θήβα και Λιβαδειά, με λεία άνω των 3 χιλιάδων ευρώ.

Πρόκειται για έναν άνδρα και τρεις γυναίκες που είχαν διαπράξει σειρά από κλοπές κυρίως σε καταστήματα σούπερ μάρκετ. Συνολικά το χρονικό διάστημα μεταξύ 17 έως 19-02-2024, οι συλληφθέντες εμπλέκονται σε τέσσερις κλοπές (εκ των οποίων η μία σε περίπτερο) και τρεις απόπειρες κλοπής, με την λεία που είχαν αποκομίσει να περιλαμβάνει τρόφιμα, ενδύματα, καπνικά προϊόντα, βρεφικά και καθαριστικά είδη κ.τ.λ., η αξία των οποίων υπερβαίνει τα (3.000) ευρώ.

Στον έλεγχο που έγινε στο αυτοκίνητο των δραστών βρέθηκαν εμπορεύματα που είχαν κλαπεί, τα οποία επιστράφηκαν στα καταστήματα. Επιπλέον, όπως διαπιστώθηκε ο άντρας που οδηγούσε το εν λόγω όχημα, το οποίο ομοίως κατασχέθηκε ως μέσο διευκόλυνσης της παράνομης δραστηριότητας τους, στερούταν της απαιτούμενης άδειας ικανότητας οδηγήσεως από την αρμόδια Αρχή.

Η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες συναφείς αξιόποινες πράξεις. Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

Πηγή: tvstar.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα