Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΣτάθης Παναγιωτόπουλος: Πότε θα κάτσει στο εδώλιο – Σενάριο για “ξεσκόνισμα” των...

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Πότε θα κάτσει στο εδώλιο – Σενάριο για “ξεσκόνισμα” των λογαριασμών του

Στο επίκεντρο συνεχίζει να βρίσκεται ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μετά τις αποκαλύψεις για διαρροή βίντεο και φωτογραφιών πρώην συντρόφου του σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου.

Σύμφωνα με το ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά, ο πρώην παρουσιαστής του «Ράδιο Αρβύλα» θα καθίσει τον προσεχή Φεβρουάριο στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης και θα δικαστεί για πλημμέλημα. Το αδίκημα που αντιμετωπίζει υπάγεται στον νόμο περί παραβίασης προσωπικών δεδομένων.

Σε αυτόν προβλέπεται ότι όποιος επεξεργάζεται, μεταδίδει, ανακοινώνει ή καθιστά προσιτά προσωπικά δεδομένα σε μη δικαιούμενα πρόσωπα ή επιτρέπει σε αυτά να λάβουν γνώση αυτών, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι πέντε χρόνια και χρηματική ποινή και αν πρόκειται για ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα όπως η ερωτική και σεξουαλική ζωή κάποιου, με φυλάκιση από ένα έως πέντε χρόνια και χρηματική ποινή. Η πράξη αυτή γίνεται κακουργηματική αν ο δράστης είχε σκοπό να προσπορίσει στον εαυτό του ή σε άλλον παράνομο περιουσιακό όφελος ή να βλάψει τρίτον.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν σκέψεις στα ανώτατα κλιμάκια της Δικαιοσύνης να διερευνηθεί ποινικά η υπόθεση που μέχρι στιγμής περιορίζεται στη μήνυση της παθούσας, πρώην συντρόφου του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Δεν αποκλείεται μέσω της ΑΑΔΕ να ζητηθεί το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών του παρουσιαστή προκειμένου να ελεγχθεί αν εισέπραξε χρήματα από την προβολή και άλλων βίντεο που ανέβαζε στον λογαριασμό του και αν υπήρχε συναίνεση της άλλης πλευράς.

Παράλληλα, με τη συμβολή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενδέχεται να ελεγχθούν και άλλες προβολές στον ιστότοπο του παρουσιαστή για την περίπτωση εμπλοκής ανηλίκων.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα