Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΣπίτι “χωματερή” πήρε φωτιά – Μέσα κοιμόταν άστεγος μαζί με ποντίκια (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Σπίτι “χωματερή” πήρε φωτιά – Μέσα κοιμόταν άστεγος μαζί με ποντίκια (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Εγκαταλειμμένο  σπίτι “σκουπιδότοπος” στην οδό Μαγνήτων πήρε φωτιά, την ώρα που μέσα κοιμόταν άνθρωπος. Η φωτιά ξέσπασε λίγα λεπτά πριν τις 12 το μεσημέρι σε στρώματα και μαξιλάρι που ήταν παρατημένα ανάμεσα σε όγκο σκουπιδιών. Όταν έσπευσε η Πυροσβεστική για την κατάσβεση ενημέρωσε αμέσως την αστυνομία καθώς υπάρχουν υποψίες ότι  ενδεχομένως στο βάθος του σπιτιού βρίσκεται άνθρωπος, καθώς ακουγόταν το ….ροχαλητό του.

Αυτή την ώρα έχει σπεύσει κοινωνική λειτουργός και έχει καλέσει την αστυνομία για να διαπιστωθεί εάν μέσα στο σπίτι έχει  βρει κάποιος  καταφύγιο.

Οι αυτόπτες μάρτυρες που έσπευσαν να δουν τι συμβαίνει άκουγαν το ροχαλητό του και απορούν πως δεν κατάλαβε ούτε τη φωτιά, αλλά ούτε και την Πυροσβεστική.

Εχουν πλησιάσει το κρεβάτι του που είναι γεμάτο σκουπίδια και προσπαθούν με φωνές να τον ξυπνήσουν, αλλά η κοινωνική λειτουργός δεν πλησιάζει πριν εμφανιστεί η αστυνομία.

Η κατάσταση, όπως περιγράφεται στο video και τις φωτογραφίες είναι απελπιστική. Μέχρι και  ποντίκια που ηταν μέσα στο σπίτι “σκουπιδότοπο”, ο οποίος  βρίσκεται στην “καρδιά” του Βόλου,  έτρεχαν να σωθούν από τη φωτιά… Το σπίτι ηταν ιδιοκτησίας ενός ανθρώπου που έφυγε από τη ζωή και οταν πέθανε άστεγοι και τοξικοεξαρτημένοι έσπασαν τις πόρτες και ζουν μέσα.

Δείτε βίντεο εδώ

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα