Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΣΟΚ! Μαθητής δημοτικού παρενοχλούσε συμμαθήτριές του μέσα σε σχολείο

ΣΟΚ! Μαθητής δημοτικού παρενοχλούσε συμμαθήτριές του μέσα σε σχολείο

Περιστατικό με πρωταγωνιστή μαθητή του Δημοτικού Σχολείου Ανθήλης, αναστάτωσε λίγο πριν το μεσημέρι της Τετάρτης (22/9) σχεδόν ολόκληρη την Κοινότητα, όταν ζήτησε άσεμνα πράγματα από δύο κοριτσάκια, τα οποία κυνηγούσε μέσα στο σχολείο.

Όπως περιέγραψαν στην κάμερα του LamiaReport οι γονείς των δύο κοριτσιών, ο μικρός Ρομά κυνηγούσε τις δύο μαθήτριες για να σηκώσουν τις μπλούζες τους, ωστόσο το επεισόδιο δε σταμάτησε εκεί καθώς, σύμφωνα με τους ίδιους, η Διεύθυνση του Σχολείου δεν ενήργησε όπως θα έπρεπε.

Ειδικότερα, όταν τα δύο κοριτσάκια κατέφυγαν φοβισμένα στο γραφείο του Διευθυντή, ζήτησαν να ειδοποιηθούν οι γονείς τους. Εκείνος φέρεται να τους είπε ότι θα λυθεί το θέμα εντός των ορίων του σχολείου και δε χρειάζονται οι γονείς. Τότε αυτά έφυγαν από το σχολείο πηδώντας τα κάγκελα (!) και πήγαν στο σπίτι του ενός κοριτσιού όπου έντρομη η μητέρα τα είδε ξαφνικά στην πόρτα της.

Ειδοποιήθηκε και η άλλη οικογένεια και οι γονείς έφτασαν στο σχολείο ζητώντας εξηγήσεις γιατί έφτασαν τα κοριτσάκια τους να πηδήσουν τα κάγκελα για να ζητήσουν βοήθεια, ενώ θα μπορούσε να είχαν ειδοποιηθεί από την πρώτη στιγμή οι ίδιοι!

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα