Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΣοκαριστικό τροχαίο, με θύμα ντελιβερά (ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκαριστικό τροχαίο, με θύμα ντελιβερά (ΒΙΝΤΕΟ)

Το τροχαίο στοίχισε τη ζωή σε έναν 26χρονο διανομέα, ο οποίος εκσφενδονίστηκε από τη μηχανή που οδηγούσε και κατέληξε μέσα σε αυλή σπιτιού.

 

Το βίντεο του φρικτού δυστυχήματος που έγινε στις 7 Ιουνίου στον περιφερειακό δρόμο της Καλαμάτας, κόβει την ανάσα.

Αυτό που φαίνεται είναι η στιγμή που η μηχανή συγκρούεται με ένα αυτοκίνητο που στρίβει, όταν το φανάρι ήταν πράσινο για το δίκυκλο με αποτέλεσμα το ΙΧ να πέσει πάνω του. Η μηχανή τυλίγεται αμέσως στις φλόγες ενώ ο 26χρονος εκσφενδονίζεται σε αυλή. Ο ιδιοκτήτης ακούει τον θόρυβο και έντρομος βγαίνει να δει τι συνέβη, ενώ ένας άνδρας πήρε το λάστιχο για να σβήσει τη φωτιά από τη μηχανή.

«Ακούω ένα γκαπ και κατευθείαν να πέφτει στην αυλή μου. Σοκαρίστηκα εκείνη την ώρα και πήγα στον γείτονα να τον φωνάξω να δω τι θα κάνω. Κατευθείαν πήρα την αστυνομία τηλέφωνο. Δεν τον ακούμπησα καν, απλώς, κατάλαβα ότι δεν είχε τις αισθήσεις του γιατί δεν κουνιόταν καν. Καμία κίνηση δεν έκανε, δεν είδα. Δυστυχώς ήταν νεκρός. Ακόμα ακούω μηχανή και με πιάνει σοκ», ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας. «Από το σοκ που είχα πάθει άλλοι πήραν το λάστιχο, εγώ ούτε καν το σκέφτηκα να σβήσω τη μηχανή από το σοκ που είχα πάθει», είπε ένας άλλος αυτόπτης μάρτυρας.

Εκείνο που διερευνά η τροχαία είναι αν την ώρα που ξεκίνησε το ΙΧ το φανάρι ήταν πράσινο. Μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να φέρει ουδεμία ευθύνη ο οδηγός της μοτοσυκλέτας. «Από το βιντεοληπτικό υλικό που έχουμε στα χέρια μας μπορούμε να καταλάβουμε και είναι σαφέστατο, μία εικόνα χίλιες λέξεις ένα βίντεο πέντε χιλιάδες λέξεις, είναι προφανές ότι το ΙΧ επιβατηγό αυτοκίνητο ξεκίνησε με κόκκινο σηματοδότη. Το αυτοκίνητο πίσω από αυτόν έμεινε σταματημένο» είπε ο πραγνατογνώμονας τροχαίων ατυχημάτων, Παναγιώτης Μαδιάς.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα