Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΣοκαριστικές λεπτομέρειες για το έγκλημα στη Φολέγανδρο - Πώς ξεκίνησε ο καυγάς

Σοκαριστικές λεπτομέρειες για το έγκλημα στη Φολέγανδρο – Πώς ξεκίνησε ο καυγάς

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με τη δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς από τον 30χρονο σύντροφό της, στη Φολέγανδρο καθώς νέα στοιχεία έρχονται στο φως.

Κατά την ομολογία του, ο 30χρονος δολοφόνος επικαλέστηκε συχνούς τσακωμούς μεταξύ του ζευγαριού. Όπως αναφέρει στη συμπληρωματική κατάθεση του, ο καυγάς με τη μοιραία κατάληξη το μεσημέρι της Παρασκευής ξεκίνησε επειδή πήραν «λάθος» δρόμο.

Όπως τόνισε ο ίδιος, καθώς τσακώνονταν μέσα στο αυτοκίνητο, έκανε μια απότομη κίνηση και τράβηξε κατά λάθος το χειρόφρενο με αποτέλεσμα το ΙΧ να εκτραπεί της πορείας του και να καταλήξει στα βράχια.

Τότε η 26χρονη Γαρυφαλλιά σοκαρισμένη βγήκε από το αυτοκίνητο ενώ ο 30χρονος φέρεται να τη χτύπησε και στη συνέχεια να την έσπρωξε από ύψος, με αποτέλεσμα αυτή να πέσει πρώτα στα βράχια και μετά στη θάλασσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ιατροδικαστική έκθεση που περιλαμβάνεται στην δικογραφία που θα μελετήσει ο Εισαγγελέας, αναφέρει πως η 26χρονη πέθανε από πνιγμό ενώ εκτιμάται πως η γυναίκα ήταν ζωντανή όταν βρέθηκε στο νερό. Ο ίδιος ο 30χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε πως κατέβηκε στο σημείο που έπεσε η Γαρυφαλλιά την είδε ακίνητη και έφυγε χωρίς να σκεφθεί να παρέχει βοήθεια.

Κατά τον εντοπισμό του από τους αστυνομικούς ο γυναικοκτόνος απειλούσε να αυτοκτονήσει και τους πετούσε πέτρες, πριν τελικά συλληφθεί.

Η οικογένεια του θύματος έχει ήδη ορίσει την εκπροσώπηση της ενώπιον των δικαστικών Αρχών, αναθέτοντας στο δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια την υποστήριξη της κατηγορίας σε βάρος του 30χρονου καθ’ ομολογία δράστη της ανθρωποκτονίας.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα