Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΣοβαρό πρόβλημα υγείας για τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Λαμβάνει θεραπεία και χρειάστηκε να...

Σοβαρό πρόβλημα υγείας για τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Λαμβάνει θεραπεία και χρειάστηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο»

Ο Πέτρος Φιλιππίδης αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας μέσα στις φυλακές Τριπόλεως.

Λίγο καιρό πριν το δικαστήριο ο δικηγόρος του ηθοποιού, Μιχάλης Δημητρακόπουλος αποκάλυψε τι συμβαίνει στον πελάτη του μιλώντας στην εκπομπή «Το πρωινό».

φ1 6696 PETROS FILIPIDIS 2992018

«Ένας που στερείται την ελευθερία του από τον Ιούνιο του 2021 αποκλείεται να είναι σε καλή κατάσταση, ούτε σωματικά, ούτε ψυχολογικά. Ξέρω ότι δεν θέλει να το πω δημόσια, αλλά αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο ελπίζω να μην προκαλέσει σοβαρή βλάβη στην υγεία του κατά τη διάρκεια της δίκης.

ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣΘα πρέπει να ξέρετε, ότι σε ένα ποινικό ακροατήριο αναδεύονται σοβαρά συναισθήματα, υπάρχει αγάπη, μίσος, υπάρχει αντιπαράθεση. Δεν είμαι βέβαιος αν θα μπορέσει να αντέξει το κλίμα που διαμορφώνεται σε ένα ποινικό ακροατήριο. Είναι καμίνι. Προϋπήρχε το πρόβλημα υγείας και επιδεινώθηκε μέσα στις φυλακές.

ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣΕπαναλαμβάνω ότι το κλίμα στο ακροατήριο είναι ένα καμίνι. Ελπίζω να αντέξει. Λαμβάνει θεραπεία. Έχει χρειαστεί να μεταβεί στο νοσοκομείο. Δεν το λέω για να προκαλέσω ιδιοτελώς ένα συναισθηματικό κλίμα υπέρ του Πέτρου Φιλιππίδη. Είναι πραγματικότητα που θα τη δείτε στο ακροατήριο».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα