Τρίτη, 2 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΣοβαρό ατύχημα στο Ράλλυ Φθιώτιδας - Στο νοσοκομείο οδηγός και συνοδηγός αγωνιστικού...

Σοβαρό ατύχημα στο Ράλλυ Φθιώτιδας – Στο νοσοκομείο οδηγός και συνοδηγός αγωνιστικού οχήματος

- Advertisement -

Ένα σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε νωρίτερα το πρωί όταν αγωνιστικό αυτοκίνητο βγήκε εκτός δρόμου σε δύσβατο σημείο στο πλαίσιο της 1ης ειδικής της 2ης ημέρας του 41ου Ράλλυ Φθιώτιδας.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport λίγο πριν τον τερματισμό της ειδικής του Μπράλου–Παύλιανης στο 25ο χλμ, το ασπρόμαυρο Citroen C3 Rally2, των Νίκου Ζάχο και Ηλία Παναγιωτούνη (Νο3), βγήκε εκτός δρόμου σε δύσβατο σημείο μεταξύ των χωριών Οίτης και Παύλιανης.

Το Ελληνικό δίδυμο έχοντας εκκινήσει από τη δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης και στοχεύοντα στόχευε στην πρωτιά, μετά την εκπληκτική εμφάνιση του την προηγούμενη στην ειδική της Μοσχοκαρυάς. Ωστόσο λόγω του δύσβατου της περιοχής ειδοποιήθηκε και η 7η ΕΜΑΚ, με την ασφάλεια των αγώνων να προχωρά στον άμεσο απεγκλωβισμό τους χωρίς να χρειαστεί η επέμβασή της. Οι δύο άνδρες παραδόθηκαν με ασφάλεια σε ασθενοφόρο προκειμένου να διακομιστούν στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις. Από το ατύχημα ο οδηγός φέρεται να έχει τραυματιστεί στην μέση, ενώ προληπτικά στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και ο συνοδηγός του οχήματος. Ο αγώνας διεκόπη μέχρι να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες απεγκλωβισμού και μεταφοράς του πληρώματος με τον αριθμό 3.

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα