Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΣοβαρά τραυματισμένος οδηγός μηχανής σε τροχαίο στην Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης

Σοβαρά τραυματισμένος οδηγός μηχανής σε τροχαίο στην Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης

Φοβερό τροχαίο σημειώθηκε χθες Κυριακή το πρωί στην Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης και έχει ως αποτέλεσμα τον ακρωτηριασμό μοτοσικλετιστή.

Ο άτυχος οδηγός της μοτοσικλέτας έχασε τον έλεγχο σε στροφή και χτύπησε με δύναμη στο στηθαίο.Οπως μεταδίδει το  lamiareport.gr, το τροχαίο συνέβη λίγο μετά τις 11:00 στις στροφές των Αγίων Θεοδώρων, στο 261ο χλμ Αθηνών – Θεσσαλονίκης ενώ ο 27χρονος αναβάτης της μηχανής κινούνταν στο ρεύμα προς Λαμία.

Σε δεξιά στροφή, ο νεαρός έχασε τον έλεγχο, η μηχανή εξετράπη αριστερά, έπεσε με δύναμη στο στηθαίο και στη συνέχεια ανατράπηκε μέσα στο οδόστρωμα.Ο οδηγός φορούσε κράνος, όμως η πρόσκρουση στο τσιμεντένιο στηθαίο ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά, αφού το πόδι του είχε σχεδόν ακρωτηριαστεί.

Ο μοτοσικλετιστής διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου εσπευσμένα μπήκε στο χειρουργείο και σύμφωνα με πληροφορίες το πόδι του ακρωτηριάστηκε.Στη συνέχεια, ο 27χρονος διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Λάρισας. Προανάκριση για το σοβαρό τροχαίο διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Μαγνησίας.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα