Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΣκότωσε με φτυάρι ομοεθνή του και έμεινε ελεύθερος 21 χρόνια!

Σκότωσε με φτυάρι ομοεθνή του και έμεινε ελεύθερος 21 χρόνια!

Σαν… κύριος κυκλοφορούσε επί 21 ολόκληρα χρόνια ένας Αλβανός που αναζητείτο από το 2001, όταν είχε δολοφονήσει με πρωτοφανή αγριότητα έναν συνάδελφό του στο χώρο εργασίας τους στο Καναλάκι Πρέβεζας! Όταν επιχείρησε να επιστρέψει στην πατρίδα του, όμως, έπεσε στα δίχτυα των αρχών.

Ο αλλοδαπός εντοπίστηκε στην Κακαβιά από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου, την ώρα που προσπαθούσε να φύγει από την χώρα. Κατά τον έλεγχο που έκαναν οι αστυνομικοί, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Πλημμελειοδικών Πρέβεζας για ανθρωποκτονία με πρόθεση και έτσι συνελήφθη και παρελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας που τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων και, στη συνέχεια, στην φυλακή.

Το έγκλημα που είχε συνταράξει την τοπική κοινωνία το 2001, είχε γίνει σε ένα εργαστήριο επεξεργασίας μαρμάρου που στεγάζεται στην ευρύτερη περιοχή του Καναλακίου. Εκεί, με αφορμή ένα ζήτημα σχετικό με την δουλειά τους, οι δύο εργάτες άρχισαν να τσακώνονται και ο Αλβανός δράστης άρπαξε ένα εργαλείο, πιθανότατα φτυάρι, με το οποίο χτύπησε με μανία τον επίσης αλλοδαπό άνδρα σκοτώνοντάς τον ακαριαία! Στη συνέχεια, ο δολοφόνος διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα