Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνία«Σκότωσα την αξιοπρέπειά μου» – Η τραγική ιστορία της γιαγιάς που έκλεψε...

«Σκότωσα την αξιοπρέπειά μου» – Η τραγική ιστορία της γιαγιάς που έκλεψε τρόφιμα

Συγκίνηση και οργή προκαλεί η ιστορία της γιαγιάς από το Ίλιον που πήγε σε ένα σούπερ μάρκετ έκλεψε τρόφιμα και παρά τις αντιδράσεις της ασκήθηκε δίωξη. Τα τρόφιμα, λίγο κρέας και τυρί, κόστιζαν περίπου 30 ευρώ και η ηλικιωμένη, μιλώντας στην τηλεόραση του Open, είπε πως τα ήθελε για να κάνει ένα τραπέζι στα παιδιά της «όπως παλιά».

Υπενθυμίζεται πως το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις καθώς ασκήθηκε δίωξη εις βάρος της γιαγιάς που έκλεψε τρόφιμα από σούπερ μάρκετ στο Ίλιον, ενώ η μήνυση αποσύρθηκε την Πέμπτη έπειτα από παρέμβαση του υπουργείου Ανάπτυξης.

Η μαρτυρία της γιαγιάς είναι σπαρακτική. Περιγράφει πως πήρε την απόφαση να κλέψει τα τρόφιμα, αλλά και το δράμα που ζει τα τελευταία χρόνια, καθώς αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και η σύνταξη που παίρνει δε φτάνει. Αποκάλυψε, δε, πως πριν δέκα χρόνια έχασε τον άντρα της και τον γιο της σε τροχαίο.

Η γιαγιά, μιλώντας στο Open, είπε χαρακτηριστικά πως «σκότωσα την αξιοπρέπειά μου» και περιέγραψε πως κατέληξε να πάρει τα τρόφιμα:«Σκότωσα την αξιοπρέπειά μου, όλο αυτό είναι ανάξιο. Είχα πεθυμήσει να πάρω δύο – τρία κιλά κρέας, να φωνάξω τα παιδάκια μου να φάμε όλοι μαζί μια μέρα, όχι να με φωνάζουν μόνο αυτά. Ήθελα να φτιάξω κάτι με τα χεράκια μου όπως παλιά.Πήγα μέχρι το ράφι, τα είδα και έφυγα και ο διάολος με γύρισε πίσω. “Άντε βρε”, λέω, “πάρε να κάνεις στα παιδάκια σου ένα φαΐ”. Συνέχισε λέγοντας πως αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα αλλά και προβλήματα υγείας: «Έχω πρόβλημα με ένα δάνειο. Το πήρα για να παντρέψω τα παιδάκια μου πριν από 15 χρόνια. Άμα μου φύγει αυτός ο βραχνάς θα ξαναγεννηθώ, θα προσφέρω στον κόσμο με αυτά τα λεφτά».Μίλησε και για τα παιδιά της λέγοντας: «Δεν ήθελα να μάθουν τίποτα. Είναι δύο επιστήμονες, αλλά άτυχα τα φουκαριάρικα από τις δουλειές τους. Πήραν και αυτά δάνεια γιατί εγώ μέχρι τα μπετά τους έφτασα (τα σπίτια) με κάτι ψιλά που είχε αφήσει ο μπαμπάς τους και δούλεψα κι εγώ».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα