Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΣκοτώθηκε αγρότης με το τρακτέρ του – Πότε ειδοποίησε την αστυνομία η...

Σκοτώθηκε αγρότης με το τρακτέρ του – Πότε ειδοποίησε την αστυνομία η γυναίκα του

Νεκρός βρέθηκε το πρωί ο 55χρονος αγρότης που καταπλακώθηκε από τρακτέρ το βράδυ της Πέμπτης (28-04-2022) μέσα σε χωράφι,

στο δρόμο προς Κρουσώνα στην Κρήτη. Το απόγευμα της Πέμπτης ο αγρότης έφυγε από το σπίτι του με σκοπό να μεταβεί στο χωράφι του για αγροτικές εργασίες, καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας όμως δεν έδωσε σημεία ζωής με τη σύζυγο του να ανησυχεί και να ενημερώνει τις Αρχές νωρίς το πρωί της Παρασκευής.

Αμέσως σήμανε συναγερμός σήμανε με διασώστες του ΕΚΑΒ, άνδρες της Πυροσβεστικής αλλά και την Αστυνομία να σπεύδουν στο σημείο του δυστυχήματος. Οι πυροσβέστες κατέβαλλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες να απεγκλωβίσουν και να ανασύρουν το άψυχο σώμα του άτυχου 55χρονου το οποίο είχε καταπλακωθεί κάτω από τα συντρίμμια του ογκώδους τρακτέρ.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ δυστυχώς δεν μπόρεσαν να προσφέρουν απολύτως καμία βοήθεια στον δύστυχο αγρότη, ο οποίος φέρεται να βρήκε ακαριαίο θάνατο. Σύμφωνα με το cretapost.gr, έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το μοιραίο πρόκειται να διεξάγει η Τροχαία.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα