Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΣκιάθος: Καθάριζαν παραλία και εντόπισαν δύο πακέτα κοκαΐνης

Σκιάθος: Καθάριζαν παραλία και εντόπισαν δύο πακέτα κοκαΐνης

Στον ανακριτή διαβίβασε η εισαγγελία Βόλου τη δικογραφία από το Λιμεναρχείο Σκιάθου μιας υπόθεσης, σύμφωνα με την οποία, βρέθηκαν σε παραλία στα βόρεια του νησιού δύο πακέτα κοκαΐνης 1,2 κιλά το καθένα.

Η υπόθεση απασχολεί τις αρχές από τον Απρίλιο και ο εισαγγελέας σχημάτισε δικογραφία κατ’ αγνώστων για διακίνηση, κατοχή και αποθήκευση ναρκωτικών ουσιών.

Οι δύο συσκευασίες, που φαίνεται ότι είχαν κλειστεί με μονωτική ταινία, αλλά δεν ήταν κλεισμένες αεροστεγώς και τα ναρκωτικά αναμίχτηκαν με θαλασσινό νερό (οπότε δεν μπορεί να υπολογιστεί ακριβώς το βάρος τους), παραδόθηκαν στο Λιμεναρχείο από εθελοντές που έκαναν καθαρισμό της ακτής Αγ. Παντελεήμονας, στη βόρεια πλευρά της Σκιάθου, τον περασμένο Απρίλιο.

Πληροφορίες του magnesianews.gr αναφέρουν ότι αρχικά οι εθελοντές παρέδωσαν τη μια συσκευασία στο Λιμεναρχείο και πέταξαν τη δεύτερη σε κάδο σκουπιδιών, ωστόσο είπαν στους λιμενικούς τι είχε συμβεί, περισυνελλέγη και η δεύτερη συσκευασία και εστάλησαν στο χημείο για ανάλυση, που αποφάνθηκε ότι επρόκειτο για κοκαΐνη.

Οι αρχές εκτιμούν ότι τα ναρκωτικά έριξε άγνωστος στην ακτή για να παραληφθούν από άλλο άγνωστο άτομο, που θα τα διακινούσε, ενώ υπάρχει και το ενδεχόμενο οι δύο συσκευασίες να κατέληξαν στη θάλασσα από διερχόμενο πλοίο, στο οποίο έγινε έλεγχος από σκάφος του Λιμεναρχείου.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα