Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΣε κρίσιμο σημείο οι έρευνες για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Δεν...

Σε κρίσιμο σημείο οι έρευνες για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Δεν βρέθηκε DNA στα νύχια της Καρολάιν

Στο «μηδέν» επιστρέφουν οι έρευνες των αστυνομικών για την εξιχνίαση του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά και την δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν.

Όπως γράφει η εφημερίδα Παραπολιτικά,  ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος των ερευνών καταλήγοντας πως στα νύχια της άτυχης Καρολάιν, δεν βρέθηκε DNA, ενώ οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι και το σκίτσο του υπόπτου δεν οδήγησε πουθενά.

Την ίδια στιγμή σε αδιέξοδο οδηγήθηκαν και έρευνες των αστυνομικών αρχών σχετικά με τον εντοπισμό του αυτοκινήτου από τις κάμερες. Πηγές αναφέρουν ότι οι κάμερες δεν βρήκαν το όχημα διαφυγής των τριών δολοφόνων – ληστών.

Οι αστυνομικές αρχές έχουν επιδοθεί από την πρώτη στιγμή έναν εξονυχιστικό έλεγχο όλων των βίντεο που είχαν στη διάθεσή του σε ακτίνα δυο τετραγώνων από τη μεζονέτα όπου έγινε η ληστεία και το φονικό, ενώ τα δακτυλικά αποτυπώματα του πιλότου που βρέθηκαν στη μονωτική ταινία δικαιολογούνται, αφού όπως φέρεται να είπε στις συζητήσεις με τους αστυνομικούς, οι δράστες δεν την είχαν μαζί τους αλλά αυτός τους την έδωσε.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα