Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΣε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός αντιεμβολιαστής - Οι οδηγίες που έδινε σε αρνητές...

Σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός αντιεμβολιαστής – Οι οδηγίες που έδινε σε αρνητές για να αποφεύγουν την προσαγωγή

ε διαθεσιμότητα τίθεται ο αστυνομικός με το ψευδώνυμο «Τηλέμαχος» με το οποίο είναι γνωστός στους αντιεμβολιαστές του διαδικτύου, καθώς πραγματοποιεί συνεχείς αναρτήσεις με βίντεο εναντίον του εμβολιασμού και παράλληλα ο ίδιος είναι αρνητής του ιού, φτάνοντας στο σημείο να δίνει ακόμα και συμβουλές στους αρνητές για το πώς θα αποφύγουν τα ΜΑΤ.

Η δραστηριότητά του μπήκε στο μικροσκόπιο του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. όπου με απόφαση του Αρχηγού τίθεται σε διαθεσιμότητα.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Σχετικά με ανάρτηση – βίντεο που δημοσιεύθηκε από αστυνομικό σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αναπαράγεται στο διαδίκτυο και σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, γνωρίζεται ότι, στο πλαίσιο Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, σε βάρος του αστυνομικού επιβλήθηκε το διοικητικό μέτρο της διαθεσιμότητας.

Το συγκεκριμένο υλικό υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή και παραγγέλθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας.

Επιπλέον, για λοιπά βίντεο – αναρτήσεις του εν λόγω αστυνομικού έχουν ήδη διαταχθεί και διενεργούνται Ένορκες Διοικητικές Εξετάσεις.

Πηγή:Realnews.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα