Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΡόδος: 42χρονη παρέσυρε με το αυτοκίνητο την πεθερά της, κατηγορείται για απόπειρα...

Ρόδος: 42χρονη παρέσυρε με το αυτοκίνητο την πεθερά της, κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Στην σύλληψη μιας 42χρονης ημεδαπής, κατοίκου του Αρχαγγέλου Ρόδου, προχώρησαν το απόγευμα της Παρασκευής οι αστυνομικοί καθώς κατηγορείται ότι παρέσυρε με το αυτοκίνητό της την 68χρονη πεθερά της!
Μια απίστευτη υπόθεση απασχολεί από το βράδυ της Παρασκευής τις τοπικές αρχές στη Ρόδο. Στην 42χρονη αποδίδεται (στη δικογραφία που σχημάτισαν οι αστυνομικοί) η πράξη της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Η 42χρονη βρίσκεται σε διάσταση με τον γιό της 62χρονης από τον Φεβρουάριο του 2022 και έκτοτε αντιδικούν ενώπιον των δικαστικών αιθουσών.

Ειδικότερα, οι δύο γονείς ήλθαν σε δικαστική αντιπαράθεση αρχικώς για την επιμέλεια των ανήλικων παιδιών τους.

Το απόγευμα της Παρασκευής, ωστόσο, κι ενώ ο πατέρας βρισκόταν στην εργασία του και ένα παιδί ήταν με την γιαγιά, δύο παιδιά μετέβησαν στην οικία και του ζήτησαν να τους ακολουθήσει για παιχνίδι στην αυλή.

Ο πατέρας διατείνεται ότι η εν διαστάσει σύζυγός του σκηνοθέτησε επεισόδιο και συνθήκες για να αποδείξει ότι δήθεν η φύλαξη του παιδιού ήταν πλημμελής καθώς το 6χρονο βρέθηκε από την γιαγιά που το αναζήτησε εντός του αυτοκινήτου της μητέρας του, η οποία διαμένει σε κοντινή απόσταση και η οποία σκόπευε την στιγμή εκείνη να μεταβεί με τον παιδί στο ΑΤ Αρχαγγέλου για να τους καταγγείλει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας dimokratiki.gr, η 68χρονη προσπάθησε να σταματήσει το αυτοκίνητο, έβαλε το σώμα της μπροστά από το αυτοκίνητο προκειμένου να εμποδίσει την διαφυγή της με το ανήλικο τέκνο της και σύμφωνα με όσα καταγγέλθηκαν η 42χρονη προέβη στην εκκίνηση του οχήματος, ανέπτυξε ταχύτητα και την παρέσυρε με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της στο κεφάλι.

Τι υποστηρίζει η 42χρονη
Η ίδια σύμφωνα με τις πληροφορίες διατείνεται ότι η πεθερά της «πετάχτηκε» μπροστά της.

Η 42χρονη θα οδηγηθεί στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου για τα περαιτέρω.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα