Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΡούλα Πισπιρίγκου: 70 μαρτυρικές καταθέσεις «δένουν» την κατηγορία για τον θάνατο της...

Ρούλα Πισπιρίγκου: 70 μαρτυρικές καταθέσεις «δένουν» την κατηγορία για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Συγκλονισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση των αιφνίδιων και ανεξήγητων θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα. Η Ρούλα Πισπιρίγκου, η μητέρα των κοριτσιών, κατηγορείται για την ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, και σήμερα θα οδηγηθεί στα δικαστήρια.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου αρνείται σθεναρά την κατηγορία που της αποδίδεται, με τις αρχές να έχουν βάλει στο μικροσκόπιο των ερευνών τους αιφνίδιους και ανεξήγητους θανάτους και των άλλων δύο παιδιών της οικογένειας από την Πάτρα. Εισαγγελικές και δικαστικές αρχές, που χειρίζονται την πολύκροτη υπόθεση, καταλήγουν στην εκτίμηση ότι η κατηγορία εις βάρος της 33χρονης είναι πολύ καλά «δεμένη».

Πληροφορίες μάλιστα της εφημερίδας «Καθημερινή» αναφέρουν ότι η δικογραφία του έχει σχηματιστεί εις βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου στηρίζεται, εκτός από αδιάσειστα επιστημονικά δεδομένα, σε 70 (!) σημαντικές μαρτυρικές καταθέσεις.

H 33χρονη, η οποία οδηγείται σήμερα ενώπιον της δικαιοσύνης, αναμένεται να ρίξει το…«μπαλάκι» στους γιατρούς. Εκτιμάται ότι η υπερασπιστική γραμμή θα βασιστεί ότι η κεταμίνη ήταν στη διάθεση των ιατρών και των νοσηλευτών του νοσοκομείου που νοσηλευόταν η Τζωρτζίνα και ότι πρόκειται για ουσία που δεν βρίσκεται στο εμπόριο. Η Ρούλα Πισπιρίγκου μάλιστα φέρεται να είναι διατεθειμένη να υποβληθεί σε τεστ ανίχνευσης ψεύδους καθώς υποστηρίζει ότι είναι αθώα. Πρόκειται για μία διαδικασία η οποία προβλέπεται ωστόσο ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της δεν έχει δεσμευτικό χαρακτήρα για τις δικαστικές αρχές.

Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας της, ανακρίτρια και εισαγγελέας γνωμοδοτήσεων θα αποφασίσουν για την περαιτέρω ποινική της μεταχείριση της Ρούλας Πισπιρίγκου, εάν δηλαδή θα κριθεί προσωρινά κρατούμενη ή θα αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

Πηγή: Newsit.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα