Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΡαγίζουν καρδιές οι γονείς του 21χρονου Γεράσιμου που δίνει μάχη μετά την...

Ραγίζουν καρδιές οι γονείς του 21χρονου Γεράσιμου που δίνει μάχη μετά την εθνική τραγωδία στα Τέμπη (ΦΩΤΟ)

Ο Γεράσιμος μεταφέρθηκε από τα Τέμπη σε νοσοκομείο, μεταξύ ζωής και θανάτου. Σχεδόν 5 μήνες μετά την εθνική τραγωδία, ο 21χρονος βρίσκεται πλέον για νοσηλεία στο Ανόβερο της Γερμανίας…

 

Με τις έρευνες για τις συνθήκες της τραγωδίας στα Τέμπη να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και τις νέες εκτιμήσεις επιστημόνων για τη φονική έκρηξη να βάζουν σε σκέψεις, ο 21χρονος Γεράσιμος δίνει μάχη για να σταθεί και πάλι στα πόδια του. Από τη νύχτα της 28ης Φεβρουαρίου, ο νεαρός προσπαθεί με τη βοήθεια των γιατρών να σηκωθεί και να αφήσει οριστικά πίσω τον εφιάλτη που έζησε. Πλέον βρίσκεται στο Ανόβερο. Η οικογένειά του, με μία ιδιαίτερα συγκινητική επιστολή προς την «Κυριακάτικη Δημοκρατία», ευχαριστεί όλους όσοι στήριξαν το παιδί τους, σε αυτή τη «μάχη» που δίνει.

«Ευχαριστούμε όλους τους συνανθρώπους μας, γνωστούς και άγνωστους, που έδειξαν πώς αγαπούν οι άνθρωποι, όχι απλώς συμμετέχοντες, αλλά ενστερνιζόμενοι πραγματικά με την καρδιά τους. Ευχαριστούμε τους διασώστες του ΕΚΑΒ, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, την Πυροσβεστική Υπηρεσία και την Ελληνική Αστυνομία, γιατί εκείνη τη μοιραία νύχτα αντέδρασαν όχι μόνο με επαγγελματισμό και απόλυτη αφοσίωση στο καθήκον τους, αλλά ακόμα περισσότερο με την καρδιά τους.

Ευχαριστούμε την Πολεμική Αεροπορία, καθώς η 356 Μοίρα Τακτικών Μεταφορών εκτέλεσε με επιτυχία μια πολύ ιδιαίτερη μεταφορά. Δεν αναφέρονται ονόματα από σεβασμό προς την προσωπικότητα των παραπάνω ανθρώπων, αλλά αυτό δεν αλλάζει στο παραμικρό το έργο που επιτέλεσαν και τη βοήθεια που προσέφεραν. Σας ευγνωμονούμε. Οικογένεια Δ. Γ. Γ.».

Για 118 ημέρες, ο Γεράσιμος έδινε «μάχη» στην εντατική του νοσοκομείου Λάρισας. Ο πολυτραυματίας έχοντας ήδη αρχίσει να έχει μία επαφή με το περιβάλλον, στα τέλη Ιουνίου μεταφέρθηκε από τη Θεσσαλονίκη σε εξειδικευμένο κέντρο αποκατάστασης στο Ανόβερο της Γερμανίας, προκειμένου να συνεχίσει τον αγώνα του.

Έξω από την εντατική του νοσοκομείου όπου νοσηλεύθηκε όλο αυτό το διάστημα, έχει αναρτηθεί μία αφίσα στον τοίχο, στην οποία γράφει τα εξής, όπως δημοσιεύει το onlarissa.gr.

«Με τη βοήθεια της Παναγίας και τη δική σας, φεύγω για να συνεχίσω το ταξίδι της ζωής μου. Σας ευχαριστώ από την καρδιά μου! Γεράσιμος – Ιάσονας». Στο μεγάλο αγώνα που έδωσε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας αναφέρθηκε σε τοποθέτησή του, ο Διοικητής του νοσηλευτικού ιδρύματος, Γρηγόρης Βλαχάκης.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα