Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΠως η Άμεση Δράση έπιασε δράστη μέσα σε 4 λεπτά

Πως η Άμεση Δράση έπιασε δράστη μέσα σε 4 λεπτά

Μπαράζ διαρρήξεων σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 11/12 σε διάφορα σημεία της Χαλκίδας, όπου οι δράστες είχαν βάλει στόχο σπίτια και αυτοκίνητα.

Λίγο μετά τις 10 το βράδυ σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του eviathema.gr, διάρρηξη σε οικία σημειώθηκε επί της οδού Διομίδη στον Καράμπαμπα. Ο ιδιοκτήτης μόλις αντιλήφθηκε το περιστατικό άμεσα κάλεσε την αστυνομία και περιπολικό έσπευσε στο σημείο, χωρίς ωστόσο να εντοπιστούν οι δράστες.

Επίσης λίγο μετά τις 12.30 διάρρηξη οικίας σημειώθηκε επί της οδού Κανάρη πάλι στον Καράμπαμπα, με τις αστυνομικές δυνάμεις να βρίσκονται επί ποδός για τον εντοπισμό των δραστών.

Στις 2.30 τα ξημερώματα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του eviathema.gr, ένας άνδρας, ο οποίος φορούσε μαύρη κουκούλα και μαύρα ρούχα, έγινε αντιληπτός επί της οδού Δημοσθένους Βασιλείου να κάνει απόπειρες διάρρηξης σε σταθμευμένα οχήματα.

Άμεσα οι αυτόπτες μάρτυρες κάλεσαν την αστυνομία και περιπολικό της Άμεσης Δράσης έσπευσε στο σημείο στις 2.41.

Αφού καταδίωξαν τον άνδρα ο οποίος προσπαθούσε να διαφύγει πεζός επί της Χαϊνά, οι άνδρες της Άμεσης Δράσης τον συνέλαβαν στις 2.45 και τον οδήγησαν στο ΑΤ Χαλκίδας στα πλαίσια του αυτοφώρου.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα