Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΠυροβόλησε και τραυμάτισε παιδιά επειδή μπήκαν στην αυλή του

Πυροβόλησε και τραυμάτισε παιδιά επειδή μπήκαν στην αυλή του

Χαμός στο

Αλεποχώρι, όταν ένας κάτοικος έβγαλε μία καραμπίνα και άρχισε να πυροβολεί με θύμα δύο ανήλικα παιδιά που τραυματίστηκαν.

Όλα έγιναν χθες το βράδυ με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού να οπλίζει και να βάζει στο στόχαστρο δύο ανήλικα παιδιά που μπήκαν στην αυλή του. Το ένα τραυματίστηκε στο χέρι και το άλλο πιο σοβαρά, με τους γιατρούς στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε να προσπαθούν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της υγείας του. Οι εξηγήσεις του ιδιοκτήτη και οι σκηνές πανικού στο σημείο πυροδοτούν από το πρωί αντιδράσεις.

Ο δράστης, όπως ισχυρίζεται, υπέθεσε ότι πρόκειται για κλέφτες και χωρίς δεύτερη σκέψη, άρπαξε την καραμπίνα και άρχισε να πυροβολεί εναντίον των παιδιών, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για ένα 14χρονο και ένα 16χρονο παιδί που μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία.

Στην παραλία στο Αλεποχώρι επικράτησε πανικός και στο σημείο έφτασαν αμέσως αστυνομικές δυνάμεις. Ο 70χρονος συνελήφθη και τα βλέμματα όλων στρέφονται στην κατάσταση της υγείας του παιδιού, που έχει τραυματιστεί πιο σοβαρά.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα