Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΠτώση ελικοπτέρου στη Σάμο: Θα έπαιρνε άδεια σε λίγες ημέρες - Είχε...

Πτώση ελικοπτέρου στη Σάμο: Θα έπαιρνε άδεια σε λίγες ημέρες – Είχε κινδυνέψει ξανά στο παρελθόν

Με ελικόπτερο που ναύλωσε η εταιρία στην οποία εργαζόταν έγινε η αεροδιακομιδή στην Αθήνα της σορού του Έλληνα μεταφραστή Θεόδωρου Βλάχου.

Ο απόστρατος πιλότος έχασε τη ζωή του στη Σάμο κατά την κατάσβεση φωτιάς, ενώ το ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε επιχείρησε υδροληψία αλλά έπνεαν ισχυροί άνεμοι και ο κυματισμός ήταν μεγάλος με αποτέλεσμα το ελικόπτερο να τουμπάρει και οι τέσσερις επιβαίνοντες να βρεθούν στη θάλασσα. Δυό επιβαίνοντες έχασαν τη ζωή τους, δύο διεσώθησαν.

Με το ελικόπτερο που ναύλωσε η εταιρία που εργαζόταν θα μεταφερθεί και η σορός του δεύτερου επιβαίνοντα, του Ρουμάνου μηχανικού, που έχασε τη ζωή του.

Ο Έλληνας απόστρατος της αεροπορίας στρατού είχε βρεθεί άλλες δυο φορές στο παρελθόν κοντά στο θάνατο όπως λένε δικοί του άνθρωποι στο iefimerida.gr και τελικά όταν συμπλήρωσε τα απαιτούμενα χρόνια προτίμησε να συνταξιοδοθεί . Μια φορά μάλιστα είχε καταφέρει να προσγειώσει ο ίδιος ελικόπτερο με σοβαρή βλάβη.

Τα τελευταία καλοκαίρια εργαζόταν σε ιδιωτική εταιρία με ναυλωμένα πυροσβεστικά ελικόπτερα και είχε τον ρόλο του συντονιστή, προκειμένου να στηρίξει την οικογένειά του, αλλά αυτή τη φορά δεν στάθηκε τυχερός.

Θα έπαιρνε άδεια ο 49χρονος που έχασε τη ζωή του στο δυστύχημα με το ελικόπτερο στη Σάμο

Ο 49χρονος πατέρας δυο ανήλικων παιδιών θα έπαιρνε άδεια από τις 31 Ιουλίου για να ξεκινήσει τις καλοκαιρινές διακοπές με την οικογένειά του . Κατά την πτώση του ελικοπτέρου στη θάλασσα ωστόσο δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και αύριο στις 12:00 οι δικοί του άνθρωποι θα τον αποχαιρετήσουν στο νέο κοιμητήριο Γλυφάδας.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα