Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΠτώση γυναίκας στο κενό από μπαλκόνι 3ου ορόφου – Επιχείρηση αστυνομικών στο...

Πτώση γυναίκας στο κενό από μπαλκόνι 3ου ορόφου – Επιχείρηση αστυνομικών στο διαμέρισμα (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες μία γυναίκα έπεσε από διαμέρισμα πολυκατοικίας στο κέντρο της Πάτρας, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο, ερευνά η αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, περίοικοι ειδοποίησαν την αστυνομία και το ΕΚΑΒ για την πτώση της γυναίκας και όταν έφθασαν στο σημείο τα πληρώματα ασθενοφόρου και περιπολικών, διαπίστωσαν πως η γυναίκα ήταν νεκρή.

Αμέσως μετά η αστυνομία ξεκίνησε έρευνες για την ταυτοποίηση της σορού, αλλά και να διαπιστώσει το πώς ακριβώς η γυναίκα έπεσε από το διαμέρισμα, αναζητώντας μαρτυρίες από κατοίκους της περιοχής.

Στο σημείο επικρατεί μεγάλη αναστάτωση, καθώς υπάρχουν μάρτυρες που αποκαλύπτουν ότι ένα άτομο που βρίσκεται μέσα σε διαμέρισμα πετούσε αναπτήρες, τσιγάρα και μία σαγιονάρα προς το σημείο, όπου είχε πέσει η γυναίκα στον δρόμο.

Πτώση γυναίκας στο κενό από μπαλκόνι 3ου ορόφου – Επιχείρηση αστυνομικών στο διαμέρισμα

Άνδρες της ΟΠΚΕ έχουν μεταβεί στην περιοχή και φορώντας αλεξίσφαιρα γιλέκα ετοιμάζονται να μπουν μέσα στην πολυκατοικία, όπως μεταδίδει το thebest.gr.

Οι αστυνομικές Αρχές ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα και σενάρια για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες η γυναίκα έπεσε στο κενό.

Επίσης, αναμένεται να διενεργηθεί ιατροδικαστική εξέταση στη σορό της γυναίκας .

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ, thebest.gr

*κεντρική φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα