Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΠρόεδρος Γηροκομείου Βόλου: 35 από τους 55 εργαζόμενους αρνούνται να εμβολιαστούν

Πρόεδρος Γηροκομείου Βόλου: 35 από τους 55 εργαζόμενους αρνούνται να εμβολιαστούν

«Το πρόβλημά μας είναι η άρνηση του προσωπικού, καθώς 35 από τους 55 εργαζόμενους αρνούνται να εμβολιαστούν, δηλαδή το 65% του προσωπικού. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι αρνητές, διαφωνούν κάθετα».

Αυτό τόνισε μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 και στην εκπομπή «Το GPS της επικαιρότητας» με τον Θάνο Σιαφάκα, ο Παύλος Πάνος πρόεδρος του γηροκομείου Βόλου, στο οποίο καταγράφηκαν 9 κρούσματα κορονοϊού. «Έχουμε κάνει ενημερωτικές ημερίδες με τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου, προσπαθήσαμε το Δ.Σ πολλές φορές να τους μιλήσουμε για να τους μεταπείσουμε, αλλά δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα», σημείωσε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι περισσότεροι επικαλούνται «πολλές δικαιολογίες» για λόγους υγείας ή επικείμενη εγκυμοσύνη, ενώ κάποιοι λένε ότι θα περιμένουν να δουν πως θα πάει το εμβολιαστικό πρόγραμμα και θα αποφασίσουν τον Σεπτέμβριο.

Να σημειωθεί ότι στο γηροκομείο Βόλου φιλοξενούνται 100 ηλικιωμένοι και υπάρχουν 55 εργαζόμενοι. Μέχρι στιγμής έχουν καταγραφεί 5 επιβεβαιωμένα κρούσματα σε ηλικιωμένους. Όλοι είναι καλά στην υγεία τους, με λίγο πυρετό και κάποια συμπτώματα όπως δύσπνοια. Ένας εξ αυτών έχει μεταφερθεί προληπτικά στο νοσοκομείο, κατόπιν εντολής του ΕΟΔΥ. Οι υπόλοιποι είναι σε καραντίνα, σε όροφο covid, εντός του Ιδρύματος. Όλοι οι ηλικιωμένοι έχουν εμβολιαστεί και με τις δυο δόσεις.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα