Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΠροβλήματα με το πιστοποιητικό νόσησης – Τι συμβαίνει

Προβλήματα με το πιστοποιητικό νόσησης – Τι συμβαίνει

Πρόβλημα με την έκδοση πιστοποιητικού νόσησης έχουν όσοι νοσούν για δεύτερη φορά με Covid. Το θέμα έθεσε η Εβελίνα Χαλαμπαλάκη, πρώην ασθενής Covid, η οποία μίλησε στο MEGA για όσα αντιμετώπισε.

«Αρχικά το θέμα ήρθε εις γνώσιν μου από ανθρώπους νοσήσαντες για δεύτερη φορά που με πλησίασαν για να τους ενημερώσω για την έκδοση πιστοποιητικού νόσησης για δεύτερη φορά. Είχα και εγώ νοσήσει για δεύτερη φορά. Μιλούσα με τον ΕΟΔΥ και προσπαθούσα να μπω στο σύστημα για να εκδώσω τα πιστοποιητικά μου, και δεν με άφηνε το σύστημα. Θέλουν αυτοί οι άνθρωποι να κάνουν και την 3η δόση και το σύστημα δεν τους αφήνει. Εγώ είμαι τυχερή -όπως μου είπε ο ΕΟΔΥ- και μπόρεσα να εκδώσω για δεύτερη φορά πιστοποιητικό νόσησης» ανέφερε η ίδια.

Στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του MEGA ήταν και η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, η οποία τόνισε ότι το θέμα έχει φτάσει στο υπουργείο.

«Η ιστορία αυτή έχει φτάσει στο υπουργείο, στους αρμόδιους. Θα πρέπει η ομάδα του υπουργείου που ασχολείται με τους εμβολιασμούς να το λύσει άμεσα. Δεν είναι ένας και δύο άνθρωποι. Το θέμα απασχολεί πολύ κόσμο. Υπάρχει πολύς κόσμος που έχει νοσήσει για δεύτερη φορά. Αρκετοί είναι και αυτοί που δεν ήθελαν να δηλώσουν ότι νοσούν».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα