Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΠού χρειάζονται αλυσίδες - Απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των φορτηγών

Πού χρειάζονται αλυσίδες – Απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των φορτηγών

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία όλων των οχημάτων κατά μήκος της Εγνατίας οδού ενώ συνεχίζει να ισχύει η απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των φορτηγών  μεικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στην Εθνική Οδό Γρεβενών – Τρικάλων, από το 5ο χλμ. έως το 30ο χλμ.

Επίσης, ισχύει η προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού (Α-29) Σιάτιστα – Κρυσταλλοπηγή, από το 17,5ο χλμ. έως το 69,3ο χλμ ενώ χρειάζονται αλυσίδες η αντιολισθητικά ελαστικά στο εθνικό δίκτυο Καστοριάς – Φλώρινας μέσω Αμυνταίου, μέσω Βιτσίου και μέσω Βίγλας.

Τέλος ισχύει η προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στην Εθνική Οδό Κοζάνης – Λάρισας, από το 25ο χλμ. έως το 50ο χλμ καθώς και στην εθνική οδό Φλώρινας – Κοζάνης από το 22ο χλμ. έως το 32ο χλμ.

Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά

Οι έντονες χιονοπτώσεις που σημειώνονται από χθες το μεσημέρι σε αρκετές περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας επηρεάζουν την ομαλή λειτουργία των σχολείων.

Έτσι με απόφαση του δημάρχου Γρεβενών Γιώργου Δασταμάνη:

Σήμερα  όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα είναι κλειστά ενώ οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά για τη διευκόλυνση των εργαζόμενων γονέων. Επίσης στην ΠΕ Καστοριάς και στους δήμους Καστοριάς, Άργους Ορεστικού και Νεστορίου τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά.Στην ΠΕ Φλώρινας και στους δήμους Πρεσπών, Φλώρινας και Αμυνταίου τα σχολεία δεν θα λειτουργήσουν.Στην ΠΕ Κοζάνης και στους δήμους Κοζάνης και Εορδαίας η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει στις 9.15 ενώ κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στο δήμο Βοίου.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα