Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΠοινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 69χρονο που σκότωσε τον γαμπρό...

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 69χρονο που σκότωσε τον γαμπρό του

Συνελήφθη με εντολή εισαγγελέα και η πεθερά του γιατρού που δολοφονήθηκε χθες Σάββατο (24/2) στην Αγία Βαβαρβάρα απο τον 69χρονο πεθερό του.

Η σύζυγος του δράστη συνελήφθη με την κατηγορία της συνέργειας για τη δολοφονία του γαμπρού της, σύμφωνα με το Cnn.gr. Νωρίτερα είχε οδηγηθεί στον εισαγγελέα πριν ο 69χρονος που πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα και σκότωσε τον 57χρονο γαμπρό του, πατέρα τριών παιδιών

Ο εισαγγελέας άσκησε εναντίον τους ποινική δίωξη, σε βάρος του 69χρονου για ανθρωποκτονία από πρόθεση, οπλοφορία και οπλοχρησία. Εναντίον της συζύγου ασκήθηκε δίωξη για συνέργεια στην ανθρωποκτονία.

Ο κατηγορούμενος φαίνεται να ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς πως σκότωσε τον γιατρό γιατί φερόταν άσχημα στην κόρη του. Ωστόσο ο γιος του δράστη, αστυνομικός που ειδοποίησε την Άμεση Δράση χθες, φέρεται να μην επιβεβαιώνει όσα υποστήριξε ο κατηγορούμενος. Τόσο ο δράστης και η σύζυγός του, όσο και το θύμα και η οικογένεια του αλλά και ο αστυνομικός, έμεναν στο ίδιο κτήριο.Η υπόθεση ανατέθηκε σε Ανακριτή όπου θα απολογηθεί το ζευγάρι των κατηγορουμένων.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα