Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΠοδοσφαιριστής πέθανε από ανακοπή καρδιάς στο γήπεδο

Ποδοσφαιριστής πέθανε από ανακοπή καρδιάς στο γήπεδο

Ένας 29χρονος ποδοσφαιριστής «κατέρρευσε» σε γήπεδο της Λαμίας έχοντας υποστεί ανακοπή καρδιάς και στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε διασπιστώθηκε ο θάνατός του. Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στο γήπεδο του Νέου Κρίκελλου όπου αγωνίζοταν ο Ηρακλής Ροδίτσας με τη Δίβρη.

Ο νεαρός άνδρας αγωνίστηκε ως αλλαγή στο β’ημίχρονο και περίπου ένα τέταρτο πριν τη λήξη του αγώνα αισθάνθηκε αδιαθεσία και αποχώρησε μόνος του στα αποδυτήρια όπου και κατέρρευσε.

Αμέσως έσπευσε ο γιατρός του αγώνα και ακόμη ένας διασώστης του ΕΚΑΒ που βρισκόταν στο γήπεδο για να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, ενώ κλήθηκε και ασθενοφόρο που έφτασε αμέσως στο γήπεδο του Νέου Κρικέλλου και τον παρέλαβε. Ο άτυχος ποδοσφαιριστής δεν ανταποκρινόταν στις προσπάθειες ανάνηψης.

Στη συνέχεια με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου Λαμίας όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. Όλοι οι συμπαίκτες του και οι παράγοντες της ομάδας του Ηρακλή Ροδίτσας είναι συντετριμμένοι για την απώλεια του 29χρονου ποδοσφαιριστή, ο οποίος μάλιστα σε λίγους μήνες θα γινόταν πατέρας, αφού η γυναίκα του είναι έγκυος.

Πηγή: LamiaReport.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα