Δευτέρα, 8 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΠληθαίνουν οι καταγγελίες για κακοποίηση ανηλίκων κατά του μουσικού των Πυξ Λαξ

Πληθαίνουν οι καταγγελίες για κακοποίηση ανηλίκων κατά του μουσικού των Πυξ Λαξ

- Advertisement -

Ακόμα πέντε καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων κατά του μουσικού, που ήταν στο παρελθόν μέλος του γνωστού συγκροτήματος Πυξ Λαξ.

Πέντε νεαρές γυναίκες καταθέσαν μηνυτήρια αναφορά κατά του μουσικού, ο οποίος έχει, πρωτόδικα, καταδικαστεί για την κακοποίηση 6χρονης, ενώ αναμένεται η δίκη σε δεύτερο βαθμό. Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει το MEGA, οι γυναίκες αυτές, που δεν συνδέονται μεταξύ τους, καταγγέλλουν ότι έπεσαν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από τον άνδρα όταν ήταν μικρότερες από 12 ετών.

Μάλιστα, το ίδιο μέσο αναφέρει πως αναμένονται κι άλλες καταγγελίες σε βάρος του.Ο δικηγόρος Παναγιώτης Παπαϊωάννου, που ασχολήθηκε με την υπόθεση της κακοποίησης της 6χρονης, επεσήμανε πως οι νέες καταγγέλλουσες είναι «νεαρές γυναίκες που βγήκαν μόνες τους και υπέβαλαν μηνυτήρια αναφορά».Ο ίδιος σημείωσε πως αναμένονται εξελίξεις καθώς έχει δοθεί εντολή να υπάρξει προτεραιότητα σε αυτές τις καταγγελίες, και «περιμένουμε και άλλες καταθέσεις μέσα στην εβδομάδα».«Τώρα αναλαμβάνει η Δικαιοσύνη να δράσει. Θα κληθούν να καταθέσουν οι μάρτυρες και θα ενημερωθεί ο κατηγορούμενος ώστε να ακολουθηθεί η διαδικασία που βρήκε» κατέληξε.

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα