Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΠΚΜ: Εργασίες ασφαλτόστρωσης και συντήρησης την επόμενη εβδομάδα σε δύο σημεία του...

ΠΚΜ: Εργασίες ασφαλτόστρωσης και συντήρησης την επόμενη εβδομάδα σε δύο σημεία του οδικού δικτύου

- Advertisement -

Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης–Έδεσσας και εργασίες συντήρησης στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης–όρια νομού Καβάλας θα πραγματοποιηθούν από την ερχόμενη εβδομάδα από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Συγκεκριμένα:

–Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Έδεσσας θα πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 27 έως και την Παρασκευή 31 Μαΐου 2024.

Συγκεκριμένα, οι εργασίες ασφαλτόστρωσης θα εξελιχθούν στο τμήμα από τη Χ.Θ. 21+100 (ύψος της συμβολής με την ΠΑΘΕ προς Ευζώνους) και έως τη Χ.Θ. 24+500 στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Χαλκηδόνα. Τα έργα θα γίνουν τμηματικά και στις δύο λωρίδες κυκλοφορίας με αποκλεισμό κάθε φορά της μίας εξ αυτών.

-Παράλληλα, η Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης θα προχωρήσει σε εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – όρια νομού Καβάλας καθώς και στους κλάδους σύνδεσης αυτής από τη Δευτέρα 27 Μαΐου μέχρι και την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024.

Ειδικότερα, προγραμματίζονται κοπή βλάστησης, καθαρισμός και χωματουργικές εργασίες στο οδικό τμήμα μεταξύ του ισόπεδου κόμβου της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Σερρών (περιοχή Λαχυνών) και του οικισμού Ασπροβάλτας με κατεύθυνση από και προς Θεσσαλονίκη και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση ανά περίπτωση με το τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας και με τα τμήματα Τροχαίας Λητής και Ασπροβάλτας, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια των εργασιών.

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα