Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΠισπιρίγκου: Αρνήθηκε τα πάντα και «έδειξε» γιατρούς για την κεταμίνη – Διάψευση...

Πισπιρίγκου: Αρνήθηκε τα πάντα και «έδειξε» γιατρούς για την κεταμίνη – Διάψευση από το νοσοκομείο

Αρνούμενη κατηγορηματικά τις κατηγορίες που τη βαρύνουν και έχουν προκαλέσει σάλο, εμφανίστηκε χθες Δευτέρα στη μαραθώνια απολογία της η Ρούλα Πισπιρίγκου η οποία κρίθηκε προφυλακιστέα με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως για την ανθρωποκτονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας. Αμέσως μετά οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ, ενώ σήμερα θα μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού, σε ειδική πτέρυγα, για λόγους ασφαλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ από τη δικογραφία, το οξυμετρο με το οποίο ήταν συνδεδεμένο το παιδί, προκειμένου να ελέγχουν γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό το οξυγόνο του, δεν χτύπησε, καθώς ήταν απενεργοποιημένο, από το διακόπτη στο “off”.

Η κατηγορούμενη για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας με κεταμίνη, μέσα σε θάλαμο του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» στις 29 Ιανουαρίου του 2022. ξέσπασε σε κλάματα, όταν ενημερώθηκε για τη προφυλάκισή της, καθώς δεν αποδέχθηκε καμία κατηγορία ενώπιον της 18ης τακτικής ανακρίτριας.

Δήλωσε δε ότι «επιφυλάσσομαι παντός νόμιμου δικαιώματός μου, για όλους όσους με κατέστησαν κατηγορούμενη στα μάτια όλης της κοινωνίας, προφανώς για να συγκαλύψουν τις δικές τους ευθύνες για την απώλεια της ζωής της θυγατέρας μου». Η 33χρονη «έδειξε» ως υπαίτιους για τη χορήγηση κεταμίνης στην κόρη της τους θεράποντες γιατρούς του νοσοκομείου, όπου νοσηλευόταν.

Σε ανακοίνωσή του το νοσοκομείο αποσαφήνισε πως «σχετικά με αναφορές που λαμβάνουν χώρα το τελευταίο 24ωρο ότι κατά την νοσηλεία της ασθενούς Γεωργίας Δασκαλάκη στο Νοσοκομείο μας, έλαβε, από το ιατρικό ή το νοσηλευτικό μας προσωπικό, την φαρμακευτική ουσία «Κεταμίνη», βεβαιώνουμε ότι ουδέποτε χορηγήθηκε στην μικρή ασθενή η ουσία αυτή είτε αυτούσια είτε σαν συστατικό άλλου φαρμακευτικού ιδιοσκευάσματος», καταρρίπτοντας την επιχειρηματολογία της υπεράσπισης.

 

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα