Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΠεριστέρι: Απολογείται σήμερα ο 22χρονος Πακιστανός για τη δολοφονία της 17χρονης Νικολέτας

Περιστέρι: Απολογείται σήμερα ο 22χρονος Πακιστανός για τη δολοφονία της 17χρονης Νικολέτας

 

Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα (08.08.2022) το πρωί προκειμένου να απολογηθεί ο νεαρός άνδρας, πακιστανικής καταγωγής, οποίος φέρεται να ομολόγησε τη δολοφονία της 17χρονης φίλης του, Νικολέτας στο Περιστέριπριν από μία εβδομάδα. Η 17χρονη είναι το νεότερο θύμα γυναικοκτονίας στην Ελλάδα.

Ο άνδρας, ο οποίος συνελήφθη στη Βόρεια Μακεδονία, κατά την προσπάθεια του να διαφυγεί από τη χώρα μετά τη δολοφονία στο Περιστέρι, οδηγήθηκε το περασμένο Σάββατο στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων και ζήτησε και έλαβε 48ωρη προθεσμία για την απολογία του για σήμερα.

Σε κάθε περίπτωση, δεν αποκλείεται να ζητήσει και να λάβει και νέα προθεσμία προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία του.

Σε βάρος του νεαρού άνδρα, ο οποίος από την πρώτη στιγμή ήταν ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 17χρονης στο Περιστέρι, εκδόθηκε διεθνές ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία από πρόθεση, που οδήγησε και στη σύλληψη του, μόλις εντοπίστηκε να επιχειρεί τη διαφυγή του στα Σκόπια.

Σύμφωνα μάλιστα με αστυνομικές πηγές, ο αλλοδαπός με καταγωγή από το Πακιστάν είχε δηλώσει στις αρχές δύο ονόματα, τρία επίθετα, αλλά τόσα πατρώνυμα και τέσσερα μητρώνυμα, ενώ και για τις χρονολογίες γέννησής του είχε δώσει δύο διαφορετικές χρονιές, το 1999 και το 2001. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ένα από τα ονόματα που είχε δηλώσει, είχε απασχολήσει στο παρελθόν για ναρκωτικά, ενώ είχαν απορριφθεί και οι δύο αιτήσεις παροχής ασύλου που είχε υποβάλλει.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα