Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΠειραιάς: Φορτίο με γαρίδες έκρυβε... κοκαΐνη

Πειραιάς: Φορτίο με γαρίδες έκρυβε… κοκαΐνη

- Advertisement -

Φορτίο με περισσότερα από 200 κιλά κοκαΐνης σε κοντέινερ με κατεψυγμένες γαρίδες εντόπισαν οι αρχές στο λιμάνι του Πειραιά.

Ο λόγος για κοντέινερ με ναρκωτικά, τα οποία φέρονται να προέρχονται από χώρα της Λατινικής Αμερικής, με προορισμό την Αλβανία, μέσω της οποίας θα διοχετεύονταν στην Ευρώπη. Για την υπόθεση έχουν πραγματοιηθεί συνολικά τέσσερις συλλήψεις, με τους δύο συλληφθέντες να είναι Έλληνες και τους άλλους δύο Αλβανοί.

Μάλιστα ο ένας εκ των δύο συλληφθέντων Ελλήνων είχε συλληφθεί και το 2012 στην Κόστα Ρίκα για μεταφορά όπλων, ενώ είχε εκδοθεί στις ΗΠΑ, προκειμένου να εκτίσει ποινή φυλάκισης καθώς υπήρχε σε βάρος του ένταλμα για βοήθεια σε τρομοκρατική οργάνωση της Κολομβίας. Σύμφωνα με πληροφορίες θα μετέφερε τα όπλα και για αντάλλαγμα θα έπαιρνε κοκαΐνη. Αντίστοιχα ο ένας από τους δύο Αλβανούς συλληφθέντες είχε επίσης συλληφθεί κατά το παρελθόν καθώς είχε εντοπιστεί με το ναρκωτικό των τζιχαντιστών. Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, καθώς γίνεται επιχείρηση για τον εντοπισμό άλλων 100 κιλών κοκαΐνης.

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα