Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΠαύλος Χαϊκάλης: Καταγγέλει διασυρμό, αυτό είναι ανθρωποφαγία

Παύλος Χαϊκάλης: Καταγγέλει διασυρμό, αυτό είναι ανθρωποφαγία

Ξέσπασε ο Παύλος Χαϊκάλης στον αέρα του ΜΕGA Kαλημέρα σχετικά με τα δημοσιεύματα που υποστήριζαν ότι το κοινό γύρισε την πλάτη στον ηθοποιό κι εκείνος έπαιζε σε άδειο θέατρο.

Ο Παύλος Χαϊκάλης μίλησε για στοχευμένη επίθεση στο πρόσωπό του και ξεκαθάρισε πως τα πλάνα που προβλήθηκαν ήταν από τη γενική πρόβα και όχι την παράσταση.

Μου έγινε πρόταση να πάω για δουλειά, έτυχε να είναι στην Κύπρο. Το δεύτερο που θέλω να ρωτήσω είναι γιατί τόσο δημοσιογραφικό ενδιαφέρον για το πρόσωπό μου, με δήθεν πηχυαίους τίτλους η επιστροφή του Χαϊκάλη στο θέατρο, λες και είχα εγκαταλείψει το θέατρο. Θα το εγκαταλείψω μετά, μη βιάζεστε!, ξέσπασε ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια είπε πως οι δημοσιογράφοι έχουν αποκτήσει εμμονή με το πρόσωπό του για το τι κάνει κι αν συνεχίζει να δουλεύει στο θέατρο: «Νομικά εγώ σαν πολίτης πως κατοχυρώνομαι από το να διασύρομαι κάθε μέρα από τα κανάλια;», είπε.«Κατηγορούμαι για κάτι; Γιατί διασύρομαι; Γιατί πρέπει να είμαι στο επίκεντρο επειδή πήγα να δουλέψω στην Κύπρο; Εγώ πήγα μόνος μου στο Σωματείο να γραφτώ για να με δικάσουν οι συνάδελφοι και να τους παρουσιάσω τα γεγονότα. Οι συνάδελφοι του Πειθαρχικού ένα χρόνο καθυστερούν γιατί οι άνθρωποι δουλεύουν και δεν ασχολούνται με την υπόθεση όπως θα έπρεπε να ασχοληθούν, όχι ηθελημένα όμως. Περιμένω ένα χρόνο τώρα για την απόφαση και να δούμε τα γεγονότα. Αντί να δούμε την εξέλιξη των γεγονότων χτυπάνε τον Χαϊκάλη!».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα