Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΠαύλος Χαϊκάλης: Εγκαταλείπει οριστικά την υποκριτική και μετακομίζει στο χωριό του

Παύλος Χαϊκάλης: Εγκαταλείπει οριστικά την υποκριτική και μετακομίζει στο χωριό του

Ο Παύλος Χαϊκάλης με δηλώσεις του στον Alpha ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το θέατρο, δηλώνοντας πως αυτή θα είναι η τελευταία παράσταση στην οποία συμμετάσχει.

Με αφορμή τα όσα διαδραματίστηκαν το προηγούμενο διάστημα στο πλαίσιο του #MeΤοο και τις σοβαρότατες καταγγελίες σε βάρος του για σεξουαλική παρενόχληση και ανάρμοστες συμπεριφορές και με το κλίμα εναντίον του να είναι πολύ βαρύ, έχει πάρει μια καθοριστική απόφαση, όπως δήλωσε. Σε δηλώσεις που παραχώρησε στην Έλενα Πολυκάρπου και την εκπομπή “Super Κατερίνα” ο ηθοποιός ανακοίνωσε ότι εγκαταλείπει την υποκριτική για να μείνουν “όλοι ευχαριστημένοι”.

Λέει στην ανακοίνωσή του ο Παύλος Χαϊκάλης:”Είχα την εσωτερική ανάγκη να δουλέψω όμως είναι η τελευταία μου παράσταση στο θέατρο και αυτό για να μην έχει κανένα πρόβλημα κανένας συνάδελφός μου. Θέλω να είναι όλοι ευχαριστημένοι”.Όπως είπαν στην εκπομπή, ο ηθοποιός πρόκειται να συμμετέχει σε μία τελευταία παράσταση στην Κύπρο και στη συνέχεια θα αποσυρθεί στο χωριό του.Μάλιστα, όπως σημείωσε η δημοσιογράφος αυτή η παράσταση θα του εξασφαλίσει και τα έξοδα για τη μετακόμιση.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα