Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΠατέρας Καρολάιν : «Τρέμω την ημέρα που θα πρέπει να πω στη...

Πατέρας Καρολάιν : «Τρέμω την ημέρα που θα πρέπει να πω στη μικρή Λυδία ότι ο κακός πατέρας της σκότωσε την μητέρα της»

Μία συνέντευξη – ποταμό παραχώρησε στην Daily Mail ο πατέρας της αδικοχαμένης Καρολάιν Ντέιβιντ Κράουτς. Η συνέντευξη δόθηκε λίγες ημέρες μετά την απόφαση του δικαστηρίου όπου καταδίκασε ομόφωνα τον δολοφόνο της κόρης του σε ισόβια.

Ο πατέρας της Καρολάιν μιλά για πρώτη φορά για τη μικρή Λυδία

«Τρέμω την ημέρα που θα πρέπει να της πω ότι ο κακός πατέρας της σκότωσε τη μητέρα της είπε στη συνέντευξή του “Kάποια ημέρα θα ρωτήσει θα ρωτήσει που είναι η μητέρα της. Είναι η ημέρα που φοβάμαι. Πρέπει να γνωρίζει. Είναι καλύτερα να τη μάθει από τους στοργικούς παπούδες της παρά να τη μάθει σταδιακά».

«Παππού με φωνάζει και με αγκαλιάζει. Όταν την βλέπω να τρέχει γύρω απ’ το σπίτι ταξιδεύω 20 χρόνια πίσω. Ήταν η εποχή που η Καρολάιν άρχιζε να διεκδικεί την ανεξαρτησία της, ένα δυναμικό κοριτσάκι που γνώριζε πάντα τι ήθελε, αλλά ήταν τόσο γλυκιά. Η ομοιότητά τους είναι απίστευτη: ένα όμορφο πρόσωπο με τα μεγαλύτερα μαύρα μάτια που έχω δει, που τα κληρονόμησε από τη μητέρα της, όπως κι η Καρολάιν από τη δική της».

Ο πατέρας της Καρολάιν μίλησε και για τη σχέση της μικρούλας με τη γιαγιά της. Η Σούζαν ζει πια για την μικρή Λυδία

«Η Σούζαν αφιερώνει σχεδόν απίστευτη φροντίδα και προσοχή στη Λυδία Έπρεπε να προσλάβω μια καμαριέρα πλήρους απασχόλησης για να φροντίζει όλα τα άλλα πράγματα που πρέπει να κάνω στο σπίτι» υπογραμμίζει ο κ.Κράουτς.

«Φοβάμαι ότι η Σούζαν που ξέρω 30 χρόνια έχει χαθεί για πάντα. Η Καρολάιν ήταν το σημαντικότερο στη ζωή της, που θα έδινε τη ζωή της για εκείνη».

Η Σούζαν, αποκαλύπτει ο πατέρας της Καρολάιν, απασχολείται με την Λυδία 24 ώρες το 24ωρο και δεν μιλάει καθόλου για το θάνατο της Καρολάιν.

«Χθες είχαμε την επίσκεψη του παιδιάτρου για να κάνει τα εμβόλια στη μικρή Λυδία. Είναι καλά και τη βρήκε εξαιρετική»

Ο Ντέιβιντ Κράουτς αποκαλύπτει και πως ένιωσε όταν έμαθε ότι δολοφονήθηκε η κόρη του

«Η καρδιά μου έσπασε. Ήταν σαν ένα παγωμένο χέρι να μου άρπαξε την καρδιά» λέει «Από τότε έμεινα σχεδόν παράλυτος».

Οι καταγγελίες για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Ο πατέρας της Καρολάιν δηλώνει ικανοποιημένος με την απόφαση του δικαστηρίου και τονίζει για άλλη μία φορά ότι θα αλλάξει το επώνυμο της μικρής Λυδίας ενώ θα φροντίσει να μην τη δει ποτέ ακόμα και όταν αποφυλακιστεί.

«Η μόνη παρηγοριά είναι ότι θα εκτίσει την ποινή του στις φυλακές Κορυδαλλού, τις πιο άθλιες, μπροστά στις οποίες οι φυλακές Μπέλμαρς στο Λονδίνο θυμίζουν το ξενοδοχείο Ritz. Θα είναι στις ίδιες φυλακές με άλλους δολοφόνους, αλλά και κάθε είδους διεστραμμένους. Οι καλοί του τρόπου και η καταγωγή του από μεσοαστική οικογένεια δεν θα τον βοηθήσουν σε αυτή την κατάμεστη με κατσαρίδες και αρουραίους τρύπα της κόλασης».

Καταγγέλλει για τον δολοφόνο της κόρης του ότι εκείνος έπαιρνε τα χρήματα που έστελνε για την κόρη του. Μάλιστα την ημέρα που δολοφονήθηκε έστειλε χρήματα στο παιδί του.
«Φαίνεται ότι ο Μπάμπης δεν άφηνε την Καρολάιν να έχει χρήματα, ούτε για τροφή για τα κατοικίδια, ούτε καν χαρτζιλίκι. Αυτό που με τρελαίνει είναι ότι μέχρι τη μέρα που σκοτώθηκε, της έστελνα 750 ευρώ το μήνα και η Σούζαν της έστελνε 250 ευρώ το μήνα, για να έχει λίγη ανεξαρτησία. Στις σπάνιες περιπτώσεις που συναντούσε τους φίλους της, έπρεπε να πάρει ένα ταξί που οδηγούσε ο φίλος του, ώστε να μην χρειαζόταν να πληρώσει και εκείνος να ξέρει πού βρισκόταν. Όταν ερχόταν η ώρα να γυρίσει σπίτι, την έπαιρνε εκείνος».

Ο πατέρας της Καρολάιν δηλώνει στη συνέντευξή του ότι αρνείται να δει τους γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Κλείνει τη συνέντευξη του λέγοντας ότι δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν το χαμό της Καρολάιν και ζουν πια μέσα από τις αναμνήσεις.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα