Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΠατέρας Καρολάιν: Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα πρέπει να υποφέρει πριν τον κάνουν...

Πατέρας Καρολάιν: Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα πρέπει να υποφέρει πριν τον κάνουν να σιωπήσει

Νέες δηλώσεις σχετικά με την μεταφορά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου σε άλλες φυλακές όπου πλέον μοιράζεται το κελί του με έναν άλλον καταδικασμένο δολοφόνο, έκανε ο πατέρας της Καρολάϊν.

Ο 34χρονος πιλότος εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης και επιπλέον 11 χρόνων για τον ασφυκτικό θάνατο της 20χρονης συζύγου του Καρολάιν Κράουτς, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά πέρυσι μπροστά στην 11 μηνών τότε κόρη τους Λυδία. Ο Αναγνωστόπουλος στη συνέχεια, στραγγάλισε το κατοικίδιο σκύλο τους για να κάνει τη δολοφονία να μοιάζει με ληστεία και προσπάθησε να πείσει τους αστυνομικούς πως έπεσαν θύματα ληστών, προτού τελικά συλληφθεί και ομολογήσει τις πράξεις του.

Την περασμένη εβδομάδα η Daily Mail αποκάλυψε ότι είχε δεχθεί επίθεση στις φυλακές Κορυδαλλού από έναν Γεωργιανό κρατούμενο και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στις φυλακές Μαλανδρινού, οι οποίες, όπως σημειώνει το βρετανικό μέσο, ονομάζονται το «ελληνικό Αλκατράζ».

Στο ίδιο κελί με Αλβανό δολοφόνο ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος
Τώρα μοιράζεται το ίδιο κελί με έναν άγνωστο Αλβανό δολοφόνο και τόσο ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος όσο και ο δικηγόρος του ανησυχούν για τη ζωή του εν μέσω φόβων πως μπορεί να υπάρχει συμβόλαιο θανάτου για τον πιλότο.

Πατέρας Καρολάιν: Δεν του αρέσει εκεί που είναι – Να υποφέρει πρώτα και μετά να τον εξοντώσουν, αλλά αργά
Ο πατέρας της Καρολάιν, Ντέιβιντ, ο οποίος μένει μαζί με την σύζυγό του και το εγγόνι τους στην Αλόννησο, δήλωσε στην Daily Mail: «Φαίνεται ότι δεν είναι ευχαριστημένος στο νέο του κατάλυμα και θέλει να μεταφερθεί πίσω στις φυλακές Κορυδαλλού όπου θα αισθανόταν πιο ασφαλής. Πιστεύει ότι υπάρχει τουλάχιστον ένα, αλλά ίσως και περισσότερα συμβόλαια θανάτου στο όνομά του. Πιστεύω ότι και οι άνθρωποι με τους οποίους συνεργαζόταν πριν σκοτώσει την κόρη του θέλουν να τον φιμώσουν σε περίπτωση που προσπαθήσει να κλείσει κάποια συμφωνία».

Κλείνοντας αναφορικά με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, ο πατέρας της Καρολάιν, πρόσθεσε: «Η δική μου αίσθηση είναι ότι θα πρέπει να υποφέρει τουλάχιστον δύο χρόνια προτού τον εξοντώσουν. Κι αυτό θα πρέπει να γίνει αργά».

Όπως αναφέρει η Daily Mail επικαλούμενη ελληνικά μέσα ενημέρωσης, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος σκότωσε την σύζυγό του Καρολάιν επειδή αντιλήφθηκε κάποιου είδους παράνομη δραστηριότητα διακίνησης ναρκωτικών στην οποία συμμετείχε ο Μπάμπης και απείλησε να το πει στην αστυνομία.

«Ξέρει άραγε ο Μπάμπης, ότι θα αλλάξουμε το όνομα της Λυδίας;»
Όσο για την εγγονή τους, την μικρή Λυδία, ο πατέρας της Καρολάιν δήλωσε στην Daily Mail: «Κυκλοφορεί στο σπίτι, παίζει κυνηγητό με την οικιακή βοηθό και παρόλο που είναι στα σαράντα της, φαίνεται να έχουν αναπτύξει μια σχέση μεγάλης και μικρής αδερφής. Είναι υπέροχο να το βλέπεις. Λυπάμαι που η αγαπημένη μου Καρολάιν δεν είναι εδώ για να το απολαύσει. Είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους θα κάνω ότι μπορώ ώστε ο Μπάμπης να μην ξαναδεί την κόρη του».

«Αναρωτιέμαι αν κάποιος του έχει ανακοινώσει αυτό το γεγονός και αν γνωρίζει ότι βρισκόμαστε στη διαδικασία αλλαγής του ονόματός της σε αυτό της μητέρας της. Θα με ενδιέφερε να μάθω την αντίδρασή του».

Αναφορικά με την επίθεση που δέχτηκε στις φυλακές Κορυδαλλού, η Daily Mail αναφέρει πως ένας Γεωργιανός επιτέθηκε στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, καθώς ήταν έξαλλος που ένας συμπατριώτης του «βασανίστηκε» από την αστυνομία επί τέσσερις ημέρες μετά τη δολοφονία της Καρολάιν, όταν ο πιλότος τον αναγνώρισε ως «ύποπτο» για το θάνατό της.

Υπενθυμίζεται πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε αρχικά πει στην αστυνομία πως μια «συμμορία Γεωργιανών ή Αλβανών» είχε εισβάλει στο σπίτι του ζευγαριού και είχε διαφύγει με μετρητά και κοσμήματα και πως τον είχαν δέσει και στη συνέχεια επιτέθηκαν και σκότωσαν τη σύζυγό του και τον σκύλο τους.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα