Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΠαραλογισμός! Πόλεμος στην Ουκρανία: Influencers στη Ρωσία πλαντάζουν στο κλάμα γιατί…...

Παραλογισμός! Πόλεμος στην Ουκρανία: Influencers στη Ρωσία πλαντάζουν στο κλάμα γιατί… κλείνει το Instagram

Την ώρα που στην Ουκρανία, ο πόλεμος μαίνεται για 17η μέρα, με νεκρούς, πρόσφυγες και ισοπεδωμένες πόλεις, στη Ρωσία, υπάρχουν influencers που θρηνούν, επειδή… κλείνει το Instagram.

Σε ανάρτηση που δημοσίευσε πριν από μερικές ώρες το δίκτυο Nexta tv, εμφανίζεται Ρωσίδα influencer να κλαίει με λυγμούς καθώς πλέον είναι θέμα χρόνου να χάσει τον λογαριασμό της στο instagram, λόγω των κυρώσεων που έχουν επιβληθεί. Η ίδια ομολογεί, ότι αυτή είναι η εργασία της και ότι πλέον δεν θα μπορεί να επισκέπτεται εστιατόρια και να ποστάρει φωτογραφίες με εξαιρετικά πιάτα και φαγητά.

Μεταξύ των χιλιάδων σχολίων που συνοδεύουν την συγκεκριμένη ανάρτηση, υπάρχουν πολλά που κάνουν λόγο για ντροπιαστική συμπεριφορά, καθώς η συγκεκριμένη δεν κλαίει για τα χιλιάδες θύματα του πολέμου αλλά για τα post που χάνει, ενώ κάποιοι της συστήνουν ειρωνικά να επισκεφθεί τα …McDonald’s.

Ο αποκλεισμός του Ιnstagram
Σημειώνεται ότι από τα μεσάνυχτα της 14ης Μαρτίου θα είναι πλήρης, ο αποκλεισμός πρόσβασης των Ρώσων χρηστών στο Instagram, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η ρυθμιστική αρχή τηλεπικοινωνιών και μέσων μαζικής ενημέρωσης της Ρωσίας

Υπενθυμίζεται ότι η απόφαση αποκλεισμού του Instagram ελήφθη ως απάντηση στην απόφαση της Meta Platforms, Inc. να επιτρέψει τα σχόλια για βία κατά Ρώσων υπηκόων στα κοινωνικά δίκτυα Facebook και Instagram σε ορισμένες χώρες.

Παράλληλα, η Ρωσία κατηγόρησε το Instagram ότι προπαγανδίζει την βία κατά των Ρώσων στρατιωτών σε σχέση με την εμπλοκή τους στην Ουκρανία.

Η ρωσική εισαγγελία ζήτησε από τη ρωσική δικαιοσύνη να χαρακτηρίσει την εταιρεία Meta Platforms, μητρική εταιρεία του Facebook, «εξτρεμιστική οργάνωση», σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Interfax.

Πηγή:tanea.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα