Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΠαντελής Παντελίδης – δικηγόρος Μίνας Αρναούτη: Έχει καταστραφεί η ζωή της

Παντελής Παντελίδης – δικηγόρος Μίνας Αρναούτη: Έχει καταστραφεί η ζωή της

Έξι χρόνια συμπληρώνονται στις 18 Φεβρουαρίου 2016 από το τροχαίο δυστύχημα που έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης και αύριο Πέμπτη 20 Ιανουαρίου εκδικάζονται οι αγωγές για τις αποζημιώσεις.

Ο Γιάννης Κωλέττης, δικηγόρος της Μίνας Αρναούτη, μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» αναφέρθηκε στα πολύωρα χειρουργεία που έκανε η πελάτισσά του, τα σωματικά και ψυχολογικά προβλήματα που της έχει αφήσει αυτή η υπόθεση.
«Μετά την ολοκλήρωση της ποινικής διαδικασίας που κράτησε πέντε χρόνια για να αποδειχτεί ποιος οδηγούσε το αυτοκίνητο, κι αποδείχτηκε ότι ήταν ο Παντελής Παντελίδης, δικάζουμε την αγωγή αποζημίωσης της Μίνας Αρναούτη, της Φρόσως Κυριάκου και της οικογένειας Παντελίδη, που κι εκείνη ζητάει αποζημίωση. Ταυτόχρονα υπάρχουν αγωγές από την ασφαλιστική εταιρεία κατά της οικογένειας Παντελίδη, με την ασφαλιστική εταιρεία να ισχυρίζεται ότι ο τραγουδιστής ήταν υπό επήρεια μέθης και θα πρέπει να πληρώσουν χρήματα που θα επιδικαστούν», εξήγησε.

«Η αποζημίωση που ζητάμε είναι πάνω από 1 εκατ. ευρώ για όσα έχει υποστεί η Μίνα Αρναούτη. Όταν πήγε στη ΜΕΘ έκανε τρία χειρουργεία, τα οποία διήρκησαν 11 ώρες. Για να το πω λαϊκά, είχε μία τρύπα 10 εκατοστά στο θώρακα και της έλειπε κόκκαλο από το μηριαίο, το οποίο ήταν γύρω στα 9 εκατοστά. Όλη η δεξιά της πλευρά είχε κατάγματα, ο θώρακάς της είχε μετατοπιστεί προς τα αριστερά. Ήταν ένα χειρουργείο 11 ωρών που από την αξία των γιατρών και μόνο γλίτωσε. Έχει κάνει 16 χειρουργεία μεγάλα, φανταστείτε πόσες ακτινοβολίες έχει κάνει. Έχει βλάβες και στη δεξιά πλευρά. Ίσως φαντάζει υπερβολικό το ποσό της αποζημίωσης, αλλά δεν είναι» είπε χαρακτηριστικά.Ο δικηγόρος τόνισε πως το αντίκτυπο του τροχαίου την επηρέασε σωματικά και ψυχολογικά. «Μην κοιτάτε τις φωτογραφίες που ανεβάζει, προσπαθεί να εξωραΐσει το κακό. Δεν έχει αποδεχτεί την κατάστασή της. Έχει έντονα ψυχολογικά προβλήματα. Όλα θα αποδειχτούν στο δικαστήριο με ιατρικά έγγραφα. Να προσθέσουμε όσα έχει περάσει αυτά τα χρόνια με τις κατηγορίες που είχε να αντιμετωπίσει» είπε. Ο κ. Κωλέττης υπογράμμισε πως η Μίνα Αρναούτη λόγω της σωματικής της κατάστασης μετά το τροχαίο και τα πολλά χειρουργεία δεν μπορεί να κάνει χειρωνακτική εργασία, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να δουλέψει. «Έχει καταστραφεί η ζωή της» είπε.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα