Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΠανσέληνος Αυγούστου: Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από το «Φεγγάρι του Οξύρρυγχου»

Πανσέληνος Αυγούστου: Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από το «Φεγγάρι του Οξύρρυγχου»

Κάθε 28 ημέρες το φεγγάρι ολόγιομο σκορπά τη λάμψη του στον νυχτερινό ουρανό. Πέρα από το φως που μας προσφέρει, όμως, συχνά είναι πολύ έντονη και η επιρροή του.

Το πιο γνωστό φεγγάρι όλου του χρόνου είναι το αυγουστιάτικο, που φέτος θα φωτίζει στον ουρανό στις 12 Αυγούστου. Η Πανσέληνος του Αυγούστου είναι γνωστή ως η «Πανσέληνος του Οξύρρυγχου», καθώς αυτή είναι η περίοδος κατά την οποία κορυφώνονται τα ψάρια με το ίδιο όνομα. Σύμφωνα με τη NASA, το «Φεγγάρι του Οξύρρυγχου» πήρε το όνομά του από τους ιθαγενείς της Βόρειας Αμερικής, που ψάρευαν τα συγκεκριμένα ψάρια στις Μεγάλες Λίμνες (Great Lakes) αυτή την εποχή του έτους.

Η Πανσέληνος του Αυγούστου λαμβάνει χώρα στο ζώδιο του Υδροχόου και μας εμπνέει να ξεφύγουμε από τα συνηθισμένα και να γίνουμε η πιο αυθεντική εκδοχή του εαυτού μας.

Και ενώ όλοι θα νιώσουμε την επιρροή της, υπάρχουν ορισμένα ζώδια που θα βιώσουν πιο έντονες καταστάσεις, θα αναγκαστούν να πάρουν αποφάσεις που καιρό καθυστερούσαν ή να αφήσουν πίσω καταστάσεις που τους κρατούσαν δέσμιους.

Διαβάστε παρακάτω ποιοι επηρεάζονται περισσότερο σύμφωνα με το Marieclaire.gr

Ταύρος

Για ποιο πράγμα θέλετε να σας θυμούνται, Ταύροι; Η Πανσέληνος του Αυγούστου εστιάζει στον 10ο οίκο σας, αυτόν της καριέρας και της φήμης τονώνοντας το κοινωνικό σας στάτους. Μπορεί να ξανασκέφτεστε τα επαγγελματικά σας βήματα και τους στόχους σας και να συνειδητοποιείτε πως κάτι δεν λειτουργεί σωστά. Σίγουρα, δεν είναι εύκολο να κάνετε μία στροφή τώρα, μα καλύτερα να συμβεί από το να συνεχίσετε προς την ίδια, λανθασμένη κατεύθυνση.

Έχετε πολλές προοπτικές να πετύχετε κάτι το απίστευτο με την καριέρα σας, ειδικά αν ξεκινήσετε τώρα! Ο δρόμος μπροστά σας θα έχει εμπόδια, προκλήσεις και απογοητεύσεις, αλλά αν δεν σκοπεύετε να παλέψετε στην καταιγίδα, τότε μάλλον δεν αξίζετε και πολύ αυτό που ονειρεύεστε.

Λέων

Την προσοχή σας στις διαπροσωπικές σας σχέσεις φέρνει αυτή η Πανσέληνος. Λαμβάνοντας χώρα στον 7ο οίκο σας, αυτόν της φιλίας και των σχέσεων, αυτό το αστρικό γεγονός σάς αναγκάζει να αναγνωρίσετε τι λειτουργεί και τι όχι για εσάς. Αν μία σχέση μοιάζει αδύναμη και αναξιόπιστη, τότε είναι πολύ πιθανό τώρα να διαλυθεί.

Ωστόσο, αν επιθυμείτε να τη διατηρήσετε πρέπει να αναλάβετε τις ευθύνες σας, να κάνετε πίσω και να συναντηθείτε στη μέση της διαδρομής με το ταίρι σας. Τώρα, είναι η στιγμή για να συνειδητοποιήσετε πόσο δυνατή είναι τελικά αυτή η σχέση.

Υδροχόος

Το κέντρο της προσοχής γίνεστε εσείς με αυτή την Πανσέληνο, Υδροχόοι. Το φεγγάρι φωτίζει τον πρώτο σας οίκο, αυτόν της αυτοπεποίθησης και της αναγνώρισης του εαυτού σας. Έτσι, ήρθε η στιγμή να κοιτάξετε βαθιά μέσα σας και να εστιάσετε στον άνθρωπο στον οποίο γίνεστε.

Το ότι κάνατε κάποια λάθη στο παρελθόν δεν σας καθορίζει. Δεν είστε πλέον ο ίδιος άνθρωπος. Επιτρέψτε στην Πανσέληνο να σας δείξει όλους τους τρόπους με τους οποίους ωριμάσατε και ωριμάζετε. Προετοιμαστείτε για μια δυνατή στιγμή στη ζωή σας και μια αποκάλυψη που θα σας συνταράξει. Ήρθε η ώρα να αφήσετε πίσω σας τον παλιό εαυτό σας και να αγκαλιάσετε το νέο σας εγώ.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα