Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΠανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος: «Αδιανόητη η σύνδεση υποκριτικής και υποκρισίας»

Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος: «Αδιανόητη η σύνδεση υποκριτικής και υποκρισίας»

Σχόλιο για τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε η Λίνα Μενδώνη, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «εξαπατήθηκε» από τον Δημήτρη Λιγνάδη, έκανε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος – Ακροάματος (ΠΟΘΑ).

Η ΠΟΘΑ εξανίσταται για την «αδιανόητη για κάθε πολιτισμένο άνθρωπο, πόσο μάλλον για την υπουργό Πολιτισμού» σύνδεση που έκανε η κα Μενδώνη μεταξύ της υποκριτικής τέχνης και της υποκρισίας.

«Η κα Μενδώνη προσπαθώντας να αποποποιηθεί τις ευθύνες της για την υπόθεση Λιγνάδη, υπέπεσε σε ένα τεράστιο ατόπημα. Ισχυρίστηκε ότι ο κ. Λιγνάδης την εξαπάτησε “επειδή είναι καλός ηθοποιός”» σημειώνει η ΠΟΘΑ.

Και προσθέτει στη συνέχεια ότι: «Η σύνδεση της Υποκριτικής Τέχνης με την υποκρισία και την εξαπάτηση και η στοχοποίηση του σπουδαίου επαγγέλματος του Ηθοποιού είναι αδιανόητη για οποιονδήποτε πολιτισμένο άνθρωπο, αλλά όταν προέρχεται από την ίδια την Υπουργό Πολιτισμού, τότε μετατρέπεται σε μείζον πολιτικό θέμα. Θεωρούμε ότι πλέον η παραίτηση της Υπουργού είναι μονόδρομος, όπως άλλωστε είναι το πάνδημο αίτημα του καλλιτεχνικού χώρου».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα