Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΠαλαμάς Καρδίτσας: 63 νέα «κρούσματα» πλαστών πιστοποιητικών εμβολιασμού

Παλαμάς Καρδίτσας: 63 νέα «κρούσματα» πλαστών πιστοποιητικών εμβολιασμού

Νέα στοιχεία για την υπόθεση με τα πλαστά πιστοποιητικά στο Κέντρο Υγείας Παλαμά προέκυψαν από την έρευνα των αρχών.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι Αρχές διερευνούν περισσότερα πιστοποιητικά εμβολιασμού ως ύποπτα, καθώς έχουν αμφιβολίες για τη γνησιότητα των υπογραφών· έχουν ήδη ζητήσει δείγμα γραφής από την υπάλληλο, η οποία πάντως αρνείται ότι υφίστανται άλλα, πέραν των τριάντα τριών που έχει ήδη ομολογήσει, και τονίζει ότι δεν εισέπραξε χρήματα, αλλά επικαλείται αλτρουιστικά κίνητρα και ότι το έκανε για να βοηθήσει φίλους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, Καθημερινή, η  44χρονη υπάλληλος του Κέντρου Υγείας που κατηγορείται ότι χορήγησε τα πλαστά έγγραφα σε υγειονομικούς κατέθεσε την Παρασκευή στους Αδιάφθορους της Αστυνομίας. Από το περιεχόμενο της κατάθεσής της και κυρίως τις ερωτήσεις των αστυνομικών στις οποίες κλήθηκε να απαντήσει προκύπτει, μεταξύ άλλων, ότι τα πιστοποιητικά εμβολιασμού για τα οποία υπάρχουν υπόνοιες ότι είναι πλαστά είναι σημαντικά περισσότερα σε σχέση με τις πρώτες εκτιμήσεις.

Κατά τη διαδικασία τέθηκαν υπόψη της ακόμα 63 πιστοποιητικά εμβολιασμού από τον Παλαμά Καρδίτσας. Θεωρήθηκαν ύποπτα είτε επειδή δεν ήταν υπογεγραμμένα από τους γιατρούς του Κέντρου Υγείας είτε επειδή υπήρξαν υπόνοιες ως προς τη γνησιότητα των υπογραφών. Το προηγούμενο διάστημα εξάλλου, οι αστυνομικοί είχαν πάρει στην κυριολεξία δείγμα γραφής από την 44χρονη.Η ίδια αρνήθηκε ότι έχει ανάμειξη με την έκδοσή τους.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα