Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΠαιχνίδι που κατέληξε σε τραγωδία - Νεκρός 15χρονος

Παιχνίδι που κατέληξε σε τραγωδία – Νεκρός 15χρονος

Συγκλονίζει ο αποχαιρετισμός του πατέρας του άτυχου 15χρονου που σκοτώθηκε το βράδυ της Τρίτης σε δρόμο του χωριού Κανδύλα στην Αρκαδία, όταν χτύπησε στο κεφάλι μετά από πτώση με το ποδήλατο.

Σοκαρισμένη είναι και όλη η τοπική κοινωνία του χωριού Κανδύλα Αρκαδίας μετά το χαμό του 15χρονου, καθώς κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι ένα παιχνίδι με το ποδήλατο θα ήταν θανάσιμο για το άτυχο αγόρι.

Ο πατέρας του 15χρονου παιδιού έγραψε στο προφίλ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Λαμπάκο μου αστέρι ήσουν… Κι αστέρι είσαι… Σημαιοφόρε του Θεού και του Παραδείσου… Ο μοναδικός τσολιάς στον Άγιο Γιώργη θα είσαι εσύ λεβέντη μου».

«Ένα παιχνίδι των παιδιών κατέληξε σε τραγωδία»

«Ένα παιχνίδι των παιδιών κατέληξε σε τραγωδία» ανέφερε μιλώντας στο newsit.gr, ο αντιδήμαρχος Τρίπολης, Γιώργος Οικονομόπουλος, που έχει καταγωγή από το συγκεκριμένο χωριό και ήταν συμμαθητές με τον πατέρα του άτυχου νέου.

Ο ίδιος περιέγραψε πως έγινε το τραγικό δυστύχημα: «Το κακό πρέπει να έγινε στις 7.30 – 8 παρά χθες το βράδυ. Ήταν το παιδί μαζί με ένα ξαδερφάκι του και ένα ακόμα ανήλικο παιδάκι, έκαναν βόλτα σε ένα κατηφορικό δρόμο. Το παιδί χτύπησε με μεγάλη δύναμη απ’ο,τι φάνηκε στο κεφάλι και νομίζω ήταν κλινικά νεκρό όταν έφτασε στο νοσοκομείο.

Έγιναν προσπάθειες από τους γιατρούς του Παναρκαδικού Νοσοκομείου να το επαναφέρουν, δεν τα κατάφεραν δυστυχώς και το παιδί κατέληξε. Είμαι αντιδήμαρχος της περιοχής και έχω καταγωγή από την Κανδύλα.

Με τον μπαμπά του παιδιού ήμασταν συμμαθητές και για μένα είναι βαρύ αυτό. Είναι τραγωδία, ο άνθρωπος έχει και άλλο ένα παιδάκι. Ένα παιχνίδι των παιδιών κατέληξε σε τραγωδία

πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα