Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΠαγώνη: Για να μην φτάνουμε στις ΜΕΘ πρέπει να εμβολιαστούμε

Παγώνη: Για να μην φτάνουμε στις ΜΕΘ πρέπει να εμβολιαστούμε

Υπέρ της αντιμετώπισης του νέου κύματος της πανδημίας του κορονοϊού με βάση το τρίπτυχο «έλεγχοι, εμβόλια, τεστ» τάχθηκε η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομειακών Ιατρών Αθήνας-Πειραιά, Ματίνα Παγώνη, μιλώντας στον ΣΚΑΪ το πρωί της Πέμπτης.

Σχολιάζοντας το ενδεχόμενο να υπάρξουν τοπικά lockdown στα νησιά στα οποία καταγράφεται αυξημένο ιικό φορτίο η Μ. Παγώνη επισήμανε ότι «δεν μπορούμε να μιλάμε συνέχεια για περιοριστικά μέτρα». Ενώ σημείωσε πως «οι έλεγχοι και τα χρηματικά πρόστιμα πρέπει να είναι πολύ υψηλά γιατί μόνο έτσι θα βάλουν κάποιοι μυαλό να σταματήσουν τα πάρτι στις βίλες».

Υπογράμμισε πως κανένας δεν θα τη γλιτώσει από τον κορωνοϊό και όλοι θα νοσήσουν ιδιαίτερα οι ανεμβολίαστοι», ενώ σημείωσε πως χθες μετά από καιρό ο αριθμός των νεκρών από κορονοϊό ήταν διψήφιος. Όπως είπε παρατηρείται σταδιακή άνοδος του αριθμού των νοσηλευομένων σε απλές κλίνες Covid. και εξήγησε ότι μετά από 15 με 20 ημέρες θα φανεί τι θα συμβεί στις ΜΕΘ των νοσοκομείων.

«Για να μην φτάνουμε στις ΜΕΘ πρέπει να εμβολιαστούμε πριν τις διακοπές» τόνισε, ενώ υπογράμμισε ότι πρόκειται για έναν πολύ δύσκολο ιό με επιθετικές μεταλλάξεις.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα