Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΠίτμπουλ έβαλε κάτω γυναίκα στη μέση του δρόμου

Πίτμπουλ έβαλε κάτω γυναίκα στη μέση του δρόμου

Άγρια επίθεση από πιτμπουλ στη Λαμία με μία γυναίκα να ζει εφιαλτικές στιγμές κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας…

Περιστατικό με επίθεση πίτμπουλ σε γυναίκα που έκανε τη βόλτα της με το δικό της σκύλο, καταγράφηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην περιοχή της Αμφιθέας Λαμίας. Το πίτμπουλ, άγνωστο από πού είχε διαφύγει, επιτέθηκε στο άλλο σκυλί και στην προσπάθεια της η ιδιοκτήτρια να το σώσει, δέχτηκε το δάγκωμα. Για καλή της τύχη εκείνη την ώρα περνούσε από το σημείο ένας νεαρός ο οποίος παρά το γεγονός ότι δεν ήξερε από σκυλιά, έσπευσε να τη σώσει από τα δόντια του πίτμπουλ.

Στην προσπάθειά του μάλιστα αυτή, δέχτηκε και εκείνος ένα δάγκωμα από το ζώο, το οποίο όταν το έπιασε από το κολάρο, ηρέμησε. Μάλιστα παρά την καλή του πράξη, άκουσε και τις απειλές της γυναίκας που δέχτηκε την επίθεση, γιατί νόμιζε ότι ο σκύλος ήταν δικός του.

Ο νεαρός περίμενε υπομονετικά μέσα στη βροχή κρατώντας το επιθετικό σκυλί αναζητώντας βοήθεια από αστυνομία και Φιλοζωική. Τελικά ενημερώθηκε ο συλλέκτης σκύλων του Δήμου Λαμιέων που μέσα στην σφοδρή καταιγίδα έφτασε στο σημείο και το οδήγησε στο Κυνοκομείο Λαμίας.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, παρά το γεγονός ότι το πίτμπουλ ηρέμησε μόλις πιάστηκε από το κολάρο του, άρχισε και πάλι να αγριεύει όταν ξεκίνησαν οι απανωτοί κεραυνοί και οι βροντές από την καταιγίδα, αφού λογικά τρόμαζε από τους απότομους και δυνατούς θορύβους. Παρόλα αυτά ο νεαρός είχε την ψυχραιμία να ελέγξει το άγριο τετράποδο περιμένοντας να το παραδώσει με ασφάλεια στον επαγγελματία εκπαιδευτή.

Ο τελευταίος διαπίστωσε με το ειδικό σκάνερ, ότι ο σκύλος δεν έφερε τσιπ. Από την εν γένει συμπεριφορά του όμως δείχνει ότι έχει φύγει από κάποιο σπίτι. Πιθανότατα να τρόμαξε από τις πρώτες βροντές της καταιγίδας και να προσπάθησε να απομακρυνθεί από το χώρο του.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα