Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΠήγαν να κάνουν ηλεκτροσυγκόλληση και εξελίχθηκε σε φονική έκρηξη με 2 νεκρούς

Πήγαν να κάνουν ηλεκτροσυγκόλληση και εξελίχθηκε σε φονική έκρηξη με 2 νεκρούς

Ενώπιον του Εισαγγελέα οδηγούνται σήμερα οι δύο υπεύθυνοι της μονάδας ιχθυοκαλλιέργειας στην Πρέβεζα, όπου χθες Κυριακή (4/9) σημειώθηκε έκρηξη, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο άνθρωποι…

Όλα έγιναν χθες Κυριακή, μέσα σε λίγα λεπτά και κατά την διάρκεια εργασιών οξυγονοκόλλησης. Από τις εργασίες αυτές και κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες προκλήθηκε έκρηξη, με αποτέλεσμα, δύο νεκρούς και ένα τραυματία. Νεκροί είναι ένας Έλληνας 41 ετών, πατέρας 3 ανηλίκων και ένας αλλοδαπός 49 ετών, πατέρας δύο παιδιών.

Στον εισαγγελέα με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια οδηγούνται ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της μονάδας και ο αναπληρωτής διευθυντής παραγωγής.

Οι τρεις εργάτες ανήκαν σε εξωτερικό συνεργείο και όχι στην επιχείρηση που εδρεύει στην Πρέβεζα. Πήγαν να κάνουν ηλεκτροσυγκόλληση υλικών σε φρεάτιο και πλέον οι Αρχές κάνουν έρευνα, για να διαπιστωθεί αν είχαν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr o 49χρονος αλλοδαπός που έχασε την ζωή του, είχε επιχειρήσει και στο παρελθόν να κάνει ηλεκτροσυγκόλληση και τότε είχε κινδυνεύσει να χασει το μάτι του. Ο ιδιοκτήτης της μοναδας του είχε κάνει παρατήρηση και τότε το θέμα είχε λήξει. Δυστυχώς το μεσημέρι δεν απέφυγε το μοιραίο.

 

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα