Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνία"Πέσιμο" σε ταξιτζή – Του χαράκωσαν το πρόσωπο και του έκλεψαν το...

“Πέσιμο” σε ταξιτζή – Του χαράκωσαν το πρόσωπο και του έκλεψαν το αυτοκίνητο

Ληστεία σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής σε ερημική περιοχή του Ασπροπύργου. Ένας πελάτης επιβιβάζεται στο ταξί από την πλατεία των Άνω Λιοσίων. Λέει στον οδηγό να τον μεταφέρει μέχρι την κεντρική πλατεία των Αγίων Αναργύρων.

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε ο οδηγός ταξί και θύμα της ληστείας, στη διαδρομή ο πελάτης άλλαξε γνώμη και του είπε να πάνε προς την περιοχή Γκορίτσα στον Ασπρόπυργο. Κάποια στιγμή ένα άλλο άτομο έκανε νόημα στο ταξί το οποίο σταμάτησε και πήρε και δεύτερο πελάτη που πήγαινε προς το ίδιο σημείο.

Ο οδηγός δεν μπορούσε να φανταστεί ότι ήταν μέρος μιας καλοστημένης ληστείας. Οι δυο «πελάτες» οδήγησαν τον οδηγό σε ερημική τοποθεσία στην Γκορίτσα και εκεί του είπαν να σταματήσει το όχημα και να σβήσει τη μηχανή.

Ο «πελάτης» που καθόταν πίσω έβγαλε ένα μαχαίρι, το κόλλησε στο λαιμό του οδηγού και του ζήτησε επιτακτικά να του δώσει τις εισπράξεις. Ο 52χρονος οδηγός αντέδρασε άνοιξε την πόρτα και πετάχτηκε έξω.

Ο ένας ληστής πρόλαβε και χαράκωσε τον άνδρα στο αυτί και στο μάγουλο. Στη συνέχεια οι δυο ληστές έβαλαν μπροστά το ταξί και εξαφανίστηκαν, εγκαταλείποντας τον τραυματισμένο ταξιτζή στην ερημιά.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα