Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΠέθανε ο μαέστρος Νίκος Δανίκας - Ο γιος του πρωταγωνιστεί στις Άγριες...

Πέθανε ο μαέστρος Νίκος Δανίκας – Ο γιος του πρωταγωνιστεί στις Άγριες Μέλισσες

Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός μαέστρος Νίκος Δανίκας, ο οποίος είχε συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του πενταγράμμου και είχε στο ενεργητικό του πολλές επιτυχίες. Τη δυσάρεστη είδηση ανάρτησε στο προφίλ της η τραγουδίστρια Πωλίνα γράφοντας: «Ο Νίκος Δανίκας δεν μένει πια εδώ.. …καλό ταξίδι αγαπημένε μου τα χρόνια που ζήσαμε στο μαγικό υπόγειο της Μέδουσας θα ναι πάντα στην καρδιά μου».

Συγκινητικό ήταν και το αντίο του Κώστα Μακεδόνα στον Νίκο Δανίκα, ο οποίος έγραψε: «Μας έφυγε ο Ντάνυ μας, ο σπουδαίος Μαέστρος Νίκος Δανίκας. Μέγιστος μουσικός και δάσκαλος, εξαιρετικός συνεργάτης, μοναδικός φίλος. Όλα αυτά που έμαθα δίπλα του, οι «ουσίες κι οινοπνεύματα» που μου εμπιστεύτηκε, οι μεγάλες επιτυχίες που ζήσαμε μαζί επί σκηνής και τα απίστευτα γέλια που κάναμε παρέα, θα τον κρατάνε πάντα ζωντανό στη μνήμη μου και στην καρδιά μου. Καλό ταξίδι Νίκο μου».

O Nίκος Δανίκας ήταν ο πατέρας του γνωστού ηθοποιού Κωνσταντίνου Δανίκα, που αυτή την περίοδο τον βλέπουμε στις Άγριες Μέλισσες να ερμηνεύει μοναδικά τον ρόλο του Φανούρη.

Δείτε τις αναρτήσεις:

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα

Πυρκαγιά στον Αρχάγγελο Ρόδου