Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΠέθανε από γρίπη - Το λάθος που έκανε και το τελευταίο...

Πέθανε από γρίπη – Το λάθος που έκανε και το τελευταίο δραματικό 48ωρο της ζωής της

Η γρίπη στοίχισε τη ζωή σε ηλικιωμένη γυναίκα στην Πάτρα. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, νοσηλεύτηκε στην εντατική αλλά ο οργανισμός της δεν άντεξε…

Η άτυχη γυναίκα πέθανε στην Πάτρα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2024, με την τραγική είδηση να γίνεται γνωστή τις πρώτες μέρες του νέου έτους. Η γρίπη χτύπησε τον οργανισμό της ηλικιωμένης, που όπως φαίνεται έχασε πολύτιμο χρόνο μέχρι να πάει στο νοσοκομείο. Προτίμησε λόγω των γιορτών να παραμείνει στο σπίτι της και η κατάστασή της επιδεινώθηκε. Όταν τελικά έφτασε στα χέρια των γιατρών, δεν υπήρχαν πολλά περιθώρια για την σωτηρία της. Ο οργανισμός της δεν ανταποκρίθηκε στην αγωγή και η άτυχη γυναίκα υπέκυψε.

 

Η γυναίκα που ήταν καλά στην υγεία της, χωρίς να έχει ιδιαίτερα προβλήματα αρρώστησε από γρίπη, έχοντας και συμπτώματα κορονοϊού, δίχως όμως να πάει στο νοσοκομείο.

Ωστόσο δεν αισθανόταν καλά και όταν πήγε στο νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα, η γρίπη είχε μετατραπεί σε βρογχίτιδα και πνευμονία, ενώ χρειάστηκε να εισαχθεί στην ΜΕΘ.

Μέσα σε δύο μέρες η γυναίκα, παρά τις προσπάθειες των γιατρών άφησε την τελευταία της πνοή, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένεια της. Το τραγικό περιστατικό έγινε λίγο πριν από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα