Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΠάτρα: Τι λέει η καρδιολόγος της Ίριδας για την Πισπιρίγκου – «Απαθής...

Πάτρα: Τι λέει η καρδιολόγος της Ίριδας για την Πισπιρίγκου – «Απαθής & ατάραχη»

Με αποκλειστική της δήλωση στο MEGA, η Αγγελική Καρατζά, καρδιολόγος της Ίριδας, περιγράφει την 33χρονη κατηγορούμενη και τις συναντήσεις που είχαν με τα τρία παιδιά.

«Κατέβηκαν από τη ΓΑΔΑ δύο αστυνομικοί και μου πήραν κατάθεση. Τους είπα ότι εγώ εξέτασα το κορίτσι του Δασκαλάκη (σ.σ. Ίριδα) στις 11/01/2021 καρδιολογικώς και το βρήκα εντελώς φυσιολογικό. Δεν είχε βραδυκαρδία, είχε ρυθμική καρδιά, και το έστειλε σε τυχαίο έλεγχο ο παιδίατρος χωρίς να υπάρχει κανένας ιδιαίτερος λόγος γιατί είχε ένα αθώο φύσημα.

»Στη συνέχεια, επειδή έγινε ο θάνατος της Ίριδας, η παιδίατρος μου έστειλε την Τζωρτζίνα στις 29/03/2021 την οποία εξέτασα και πάλι έκανα υπέρηχο και καρδιογράφημα και ήταν εντελώς φυσιολογικά, επίσης την εξέταση και μετά την ανακοπή όταν νοσηλευόταν όπου και πάλι ήταν φυσιολογική η καρδιά της.

»(…) Συνήθως τα παιδία όταν έρχονται στο ιατρείο συνοδεύονται και από τους δύο γονείς. Μου έκανε εντύπωση ότι τα παιδιά ήρθαν μόνα με τη μητέρα τους και ότι η μητέρα τους ήταν ιδιαιτέρως περιποιημένη για το δυσάρεστο περιστατικό που είχε. Δεν είναι μια μητέρα μαυροφορεμένη που έχει χάσει τρία παιδιά. Ήταν μέσα στην καλή χαρά. Είχε ξανθά βαμμένα μαλλιά και κόκκινα νύχια, μια γυναίκα απαθής».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα